Här hittar du vårt varierade utbud från den välrenommerade tillverkaren, Parrot. Parrot har länge legat bakom en rad roliga och annorlunda produkter och vi är glada över att kunna erbjuda ett utbud av deras roliga prylar och vuxenleksaker. Om du till exempel är intresserad av att prova en av deras populära drönare är detta definitivt den perfekta platsen för dig. Du kan ta en närmare titt på vårt sortiment från det spännande märket under kategorierna hem och fritid, foto och video samt hushåll. Självklart lägger vi ofta till nya produkter, så att du har de bästa varorna att välja på när du handlar hos oss. Dessutom, tveka inte att kontakta oss om du är osäker på valet av produkt. Ta en titt på följande sidor och hitta exakt vad du saknar.

Resultat:
Resultat: 2


Världsledande inom drönarteknik - Parrot

Parrot är en fransk tillverkare av högteknologiska drönare, grundat i Paris år 1994 av Henri Seydoux. Företaget har sedan dess blivit en stor spelare på marknaden för drönarteknik, med en rad olika drönare som riktar sig till olika användningsområden.

Parrot tillverkar drönare som används inom allt från jordbruk till filmproduktion. De är världsledande inom drönarteknik och har ständigt utvecklat sina produkter för att kunna möta marknadens krav. Bland deras produkter finns både små drönare som kan användas för hobbyändamål, samt större drönare med avancerad teknologi som kan användas för att övervaka stora ytor.

Lång flygtid

Parrots drönare har en lång flygtid, vilket är särskilt viktigt för användningsområden som jordbruk och övervakning. Deras drönare kan flyga i upp till 30 minuter innan de behöver laddas.

Hög bildkvalitet

Parrots drönare har en hög bildkvalitet, med kameror som kan ta stillbilder och filma i 4K-upplösning. Detta gör dem lämpliga för användningsområden som filmproduktion eller marknadsföring.

Lättmanövrerade

Parrots drönare är lätta att manövrera, vilket är särskilt viktigt för de som använder drönare för hobbyändamål. De är även utrustade med säkerhetsfunktioner som gör dem enkla att flyga säkert.

Realtidsdata

Genom att ansluta drönarna till en app kan användare få realtidsdata från drönarna. Detta är särskilt användbart inom områden som jordbruk eller övervakning, där användare behöver utvärdera data direkt.

Robust konstruktion

Parrots drönare har en robust konstruktion som gör dem tåliga och hållbara. De är utformade för att klara av tuffa miljöer och väderförhållanden, vilket gör dem idealiska för utomhusbruk.