Här hittar du vårt omfattande urval av utrustning och tillbehör för scanning och utskrift, från den välrenommerade tillverkaren Pelikan. Pelikan har i åratal producerat pålitliga och användarvänliga förbrukningsmaterial och slitdelar till bland annat skannrar och vi erbjuder därför även ett brett sortiment från tillverkaren. Du får bland annat ett stort utbud av skrivarpatroner, toner, bläckpatroner, band och mycket mer när du handlar här på Fcomputer. Har du frågor angående produktval är du som alltid varmt välkommen att kontakta oss. Ta en titt här nedan och hitta den som passar dig och dina behov.

Resultat:
Resultat: 14


loader

Pelikan är en välkänd svensk tillverkare av högkvalitativ skol- och kontorsutrustning

Företaget startades för över hundra år sedan i Tyskland och har sedan dess etablerat sig på den globala marknaden. Pelikan är idag internationellt känt för sina skrivinstrument, färgprodukter, liksom konstnärstillbehör.

Mångsidiga färgpennor

Pelikan erbjuder mångsidiga färgpennor, perfekta för en mängd olika konstnärliga projekt. De innehåller högpigmenterade färger och är lätta att blanda för att skapa en mängd olika nyanser. Oavsett om du är en professionell konstnär eller en erfaren hobbyist, har Pelikans färgpennor allt du behöver för att ta dina kreativa projekt till nästa nivå.

Skriv ut med precision

Pelikan tillverkar även högkvalitativa skrivinstrument som ger dig precision och elegans i dina skrivuppgifter. Välj mellan en mängd olika färger och stilar för att hitta din egna personliga favorit. Oavsett om du behöver en traditionell bläckpenna eller en modern rollerball, har Pelikan allt du behöver för att skriva med stil.

Konstnärstillbehör för experter och nybörjare

Som en av de ledande tillverkarna av konstnärstillbehör har Pelikan allt som behövs för både experter och nybörjare. Välj bland högkvalitativa färger, penslar, och tillbehör för att ta dina konstnärliga projekt till nästa nivå. Oavsett vad din konstnärliga stil är, hjälper Pelikan dig att förverkliga dina kreativa visioner.

Färgglada och högkvalitativa textmarkerare

Pelikans textmarkerare är kända för sin höga kvalitet och färgintensitet. Med deras breda utbud av färger och spetstyper kan du markera och skriva på många olika ytor på ett lätt och effektivt sätt. Pelikans textmarkerare är ett perfekt tillbehör för både studenter och yrkesverksamma.

Långvariga och högkvalitativa krita för tavlor

Pelikan tillverkar högkvalitativa kritor för tavlor, så att du kan uttrycka dig på ett unikt och kreativt sätt. Deras kritor innehar en mjuk konsistens och en hög färgintensitet som hjälper dig att skapa vackra konstverk. Pelikans kritor är också extremt hållbara och håller sin kvalitet i åratal.