På den här sidan kan du ta en närmare titt på vårt sortiment från den världsomspännande tillverkaren Pioneer. Det japanska multinationella företaget har hjälpt till att sätta agendan på den globala marknaden i decennier. Sedan grundandet 1938 har Pioneer kontinuerligt revolutionerat den elektroniska marknaden med sina innovativa produkter och designlösningar. Därför är vi naturligtvis glada över att kunna erbjuda ett brett utbud från det erkända varumärket. Om du till exempel behöver en uppsättning hörlurar med ljud i världsklass har Pioneer flera olika modeller. Förutom en stilren och tidlös design är deras hörlurar såklart också väldigt sköna att ha på sig. Vi har även andra Pioneer-produkter, såsom optiska enheter, så ta en titt på sidan här och hitta det som passar dina behov och önskemål. Som alltid är du välkommen att kontakta oss om du har några frågor angående produktval.

Resultat:
Resultat: 36


Pioneer är en av de ledande tillverkarna av högkvalitativa ljud- och bildprodukter

Sedan början av 1930-talet har det japanska företaget varit en innovativ kraft i elektronikindustrin och har alltid varit en pionjär i utvecklingen av nya teknologier. Med både överlägsen ljudkvalitet och snygg design har Pioneer en trogen fanbase över hela världen.

Kvalitativa Högtalare

Pioneer tillverkar högtalare med imponerande ljudkvalitet som passar alla behov, från hemmabio till professionell användning. De flesta av Pioneers högtalare använder banbrytande teknologier, såsom koaxialhögtalare och slutna höljen, som ger fylliga och detaljerade ljudupplevelser.

Innovativ Ljudteknik

Pioneer tillverkar en rad olika ljudprodukter, inklusive förstärkare och avkodare, som använder de senaste teknologierna för att leverera ren, högkvalitativ ljudkvalitet. Deras produkter erbjuder även en mängd olika anslutningsmöjligheter, såsom Bluetooth, så att man kan streama musik från en rad olika enheter.

Kvalitativa Bildskärmar

Pioneer erbjuder en imponerande rad av högupplösta bildskärmar, inklusive OLED och plasmaskärmar, som ger förstklassig bildkvalitet och skarpa färger. Deras bildskärmar är perfekta för allt från att titta på filmer till att spela videospel och används ofta av professionella användare som kräver hög kvalitet.

Trådlösa Hörapparater

Pioneer erbjuder trådlösa hörlurar med högkvalitativ ljudkvalitet och enkel anslutning till alla trådlösa enheter, inklusive smartphones och surfplattor. Deras hörlurar är bekväma att bära i flera timmar i sträck och deras brusreducerande teknologi gör det lätt att fokusera på musik eller samtal.

Professionell DJ-utrustning

Pioneer tillverkar också professionell DJ-utrustning, inklusive DJ-mixers, högtalarlösningar och mer. Deras produkter är välkända för sin höga kvalitet och innovativa teknologier, inklusive deras DJ-programvara, som gör det enkelt att skapa blandningar och remixar av hög kvalitet.