PocketWizard

På denna sida kan du ta en närmare titt på vårt sortiment från PocketWizard. Om du behöver några speciella kameratillbehör är denna tillverkare ett självklart val. Vi anstränger oss för att hålla oss uppdaterade med den senaste utvecklingen från PocketWizard, så att du har tillgång till deras bästa utrustning när du handlar hos oss. Har du frågor om vårt utbud, eller om specialprodukter, är du som alltid varmt välkommen att kontakta oss. Vi hjälper alltid gärna våra kunder att hitta rätt produkt. Se hela sortimentet nedan och hitta det du behöver.

Resultat:
Resultat: 1


PocketWizard - Ledande inom trådlös blixtutlösning

PocketWizard har i över två decennier levererat högkvalitativa lösningar för att trådlöst styra blixtar och kameror. De är kända för att vara den mest pålitliga och avancerade trådlösa blixtutlösningslösningen på marknaden och för att ha en kundservice i världsklass. Deras produkter används av fotografer och filmare över hela världen, från amatörer till proffs.

Trådlös blixtutlösning för avancerade fotografer

PocketWizard erbjuder en rad avancerade trådlösa blixtutlösningslösningar som gör det möjligt för fotografer att ta kontrollen över blixtarna på ett enkelt och intuitivt sätt. Deras MultiMAX-sändare och -mottagare ger full kontroll över alla blixtfunktioner och låter dig sätta upp avancerade belysningsmönster med stor flexibilitet. PocketWizard har också ett brett utbud av kablar och adaptrar för att ansluta blixtar till kameror och andra enheter.

Distanskontroll av kameror

Förutom blixtutlösning har PocketWizard också ett utbud av produkter för att trådlöst styra kameror på avstånd. Deras fjärrkontroll-lösningar ger fotografen en bekväm och intuitiv kontroll över kameran, oavsett om de är nära eller långt ifrån. Med hjälp av deras trådlösa fjärrutlösare, kan man skapa fantastiska timelapse-filmer, ta selfies och mycket mer.

Trådlös kommunikation för filmare

Filmare världen över använder PocketWizard-produkter för att trådlöst styra kameror och mikrofoner. Deras produkter kan användas för att sätta upp flera kameror i ett trådlöst nätverk, vilket gör det möjligt för filmteam att enkelt och på ett smidigt sätt styra och synka flera kameror samtidigt. PocketWizards trådlösa mikrofonlösningar är också mycket populära bland filmare, eftersom de ger kristallklart ljud och möjlighet att hantera flera mikrofoner samtidigt.

Trådlös kommunikation för eventfotografer

Outdoor-fotografer och eventfotografer är beroende av stabila och tillförlitliga trådlösa lösningar för att fånga ögonblicksbilder i olika situationer. PocketWizard-produkterna är idealiska för den här typen av fotografering, eftersom de erbjuder oöverträffad räckvidd och tillförlitlighet. Deras trådlösa lösningar gör det möjligt för fotografer att sätta upp stationära eller portabla blixtar som kan styras på avstånd, vilket ger professionella resultat varje gång.

En omfattande produktfamilj

PocketWizard-produkter finns tillgängliga i olika modeller och prisklasser, från enklare modeller som är idealiska för nybörjare till mer avancerade modeller som ger full kontroll över varje aspekt av blixt- och kamerastyrningen. Alla PocketWizard-produkter är av högsta kvalitet och bygger på den senaste teknologin på marknaden.