På denna sida hittar du vårt sortiment från Primera. Den erfarna tillverkaren står bakom flera högkvalitativa produkter och vi är därför glada över att kunna erbjuda våra kunder ett brett urval av dessa. Om du till exempel behöver specialutrustning för scanning och utskrift, då har du kommit rätt. Här på Fcomputer lägger vi regelbundet till ny skannings- och utskriftsutrustning till vårt utbud, så att våra kunder får tillgång till den bästa utrustningen från Primera. Ta en titt på urvalet nedan och hitta den utrustning som bäst passar dina önskemål och behov.

Resultat:
Resultat: 60


loader

Primera - Professionell kvalitet för etiketter och tryck

Primera är en världsledande tillverkare av specialutrustning för etikett- och tryckproduktion. Med över 20 års erfarenhet i branschen, har de ett brett sortiment av högkvalitativa produkter som ger professionella resultat i alla typer av applikationer.

Primera grundades 1998 och har sedan dess vuxit till en av de mest betrodda tillverkarna av etikett- och tryckutrustning. Deras produkter är kända för att vara användarvänliga, hållbara och enkla att underhålla. Med ett brett utbud av skrivare, bläck, etikettdispensers och utrustning för utskrift på efterfrågan har Primera allt som behövs för att producera högkvalitativa etiketter och tryck.

Storformatsskrivare för professionellt bruk

Primera har ett brett utbud av storformatsskrivare som lämpar sig för en mängd olika applikationer inom reklam, marknadsföring och evenemang. Dessa skrivare är både användarvänliga och högpresterande, och garanterar en utskriftskvalitet som möter höga branschstandarder. Oavsett om du behöver skriva ut affischer, banderoller eller skyltar i storformat, kan Primera erbjuda en effektiv och professionell lösning.

Etikettdispensers för att effektivisera produktionen

Primera erbjuder ett brett utbud av etikettdispensers som kan hjälpa till att effektivisera produktionsprocessen. Dessa dispenserare är enkla att använda och kan applicera etiketter på en rad olika förpackningar, inklusive burkar, flaskor och andra behållare. Med hög kvalitet och hög pålitlighet garanterar Primera etikettdispensers en högre arbetsproduktivitet och en minskning av arbetskraftskostnader.

Utskrift på efterfrågan för snabba resultat

Primera kan erbjuda utskrift på efterfrågan, vilket möjliggör snabba resultat och minskar kostnader för produktion. Dessa produkter kan enkelt skriva ut etiketter, kort eller paket på bara några sekunder, vilket ökar produktiviteten och sparar tid och pengar. Primera har ett brett utbud av utrustning för utskrift på efterfrågan, och kan hjälpa dig att utveckla en effektiv produktionsprocess.

Bläck av hög kvalitet för bästa resultat

Primera erbjuder högkvalitativa bläck som garanterar optimala resultat. Deras bläck är tillverkade för att passa perfekt med Primera-skrivare och är anpassade efter olika applikationer. Bläcket ger exceptionell tryckkvalitet och är resistent mot smuts, vatten och UV-ljus, vilket gör det idealiskt för utskrifter som utsätts för tuffa miljöer.

Innovativ teknik för högpresterande utskrifter

Primera använder innovativ teknik för att leverera högpresterande utskriftslösningar. Deras produkter är utformade för att maximera produktiviteten och minimera kostnaderna. Primera kombinerar hög kvalitet, användarvänlighet och hållbarhet i sina produkter och är en ledande tillverkare inom sin bransch.