Promethean

Här på Fcomputer anstränger vi oss för att erbjuda de bästa och mest högteknologiska produkterna på marknaden. Därför kan du givetvis även hitta ett varierat sortiment från den välrenommerade tillverkaren, Promethean. Sedan starten 1997 har Promethean varit mycket framgångsrika med sina innovativa produktlinjer. Från deras två huvudkontor i England respektive USA söker Promethean bland annat motivera skolelever att lära, med hjälp av deras spännande produkter. Nedan kan du bland annat ta en titt på de populära whiteboardtavlarna från Promethean. Med deras populära utbud av stora, lättanvända whiteboardtavlor får du tillgång till en värld av kreativitet och interaktiv underhållning. Dessa whiteboardtavlor är perfekta för klassrummet, där du vill aktivera eleverna, men kan givetvis även användas hemma för både arbete och underhållning. I detta sammanhang erbjuder Promethean naturligtvis även pennor för deras interaktiva paneler. Både Promethean whiteboards och tillhörande pennor finns i olika prisklasser. Oavsett om du är intresserad av en prisvänlig eller mer avancerad modell kan du därför förmodligen hitta rätt produkt. Promethean ligger också bakom innovativa platta LCD-skärmar, som den banbrytande ActivTable. Denna produktserie lyckas integrera plattskärmen i ett bord, så att hela bordsskivan är en enda stor LCD-panel. Dessutom har vi även ett stort urval av projektortillbehör från den banbrytande tillverkaren. Om du till exempel behöver en effektiv projektorlampa med en livslängd på flera tusen timmar, så ska du ta en titt på urvalet nedan. Vi har många olika projektorlampor och du kommer förmodligen också att kunna hitta en som matchar dina behov och budget. Har du frågor angående specifika produkter, eller angående det allmänna sortimentet, är du som alltid mer än välkommen att kontakta vår kundtjänst. Ta en närmare titt på hela vårt utbud nedan och hitta precis den produkt du behöver idag.

Resultat:
Resultat: 17


loader

Promethean är en global ledare inom interaktiva lösningar för undervisning och lärande

Sedan starten 1997 har de arbetat för att ta fram produkter som engagerar eleverna och ökar deras inlärning. Med den senaste teknologin inom interaktiva tavlor, programvara och tillbehör, hjälper Promethean till att förvandla klassrummen till effektiva och moderna lärmiljöer.

Inovativa Interaktiva Tavlor

Prometheans interaktiva tavlor låter lärare och elever ansluta, samarbeta och dela information på ett innovativt sätt. Lärare kan enkelt visa upp innehåll och styra det medan eleverna kan delta och interagera med utbildningen. Med dynamiska funktioner som beröringsskärmar, kamerasystem och programvara kan man skapa en underhållande och engagerande lärmiljö som hjälper till att öka inlärningseffektiviteten.

Lärplattformar

Promethean erbjuder också en rad olika digitala lärplattformar som lärare kan använda för att organisera och skapa läromaterial. Med inbyggda verktyg för att skapa interaktiva prov och övningar, kan lärare enkelt anpassa undervisningen och se till att studenterna får den hjälp de behöver.

Tillbehör och Programvara

Promethean erbjuder också ett brett utbud av tillbehör och programvara som är speciellt utformade för att arbeta med deras produkter. Detta inkluderar allt från pennor och fjärrkontroller till programvara som stöder att lära sig programmering. Genom att använda rätt tillbehör och programvara kan lärarna göra undervisningen mer effektiv och rolig för eleverna.

Support och Underhåll

Promethean har ett omfattande support- och underhållssystem som är utformat för att hjälpa lärare och elever om de har några frågor eller problem. Med en rad olika supportalternativ, inklusive online-support, telefon och e-post, kan lärare och elever snabbt få hjälp när de behöver det.

Miljövänliga Lösningar

Promethean sätter stort fokus på miljövänliga lösningar och arbetar hårt för att minimera sin påverkan på miljön. Företaget använder sig av återvunna material, minskar överskottet av avfall och uppmuntrar återanvändning av utrustning. Genom att välja Promethean kan lärare och elever vara säkra på att de använder produkter som inte bara är effektiva utan också miljövänliga.