Få tillverkare lyckas leverera kvalitet till den kaliber som Promise gör. Därför kan du här på Fcomputer såklart också hitta ett brett sortiment från det välkända märket. Vi anstränger oss för att kontinuerligt uppdatera vårt utbud med nya och spännande produkter från Promise, så att du får den bästa utrustningen på marknaden när du handlar hos oss. Har du frågor om vårt sortiment är du som alltid varmt välkommen att kontakta oss. Om du också skulle vilja dra nytta av deras många kvalitetsprodukter, ta en titt på sidan här och hitta det som passar dig och dina behov.

Resultat:
Resultat: 13


loader

Promise - En Ledande Tillverkare av Hårddiskar För Datacenter

Promise har varit en ledande tillverkare av högpresterande och pålitliga datalagringslösningar i över 30 år. Företaget grundades 1988 och är känt för att producera högkvalitativa server- och lagringsprodukter för företagsdatacenter. Promise är specialiserade på att skapa innovativa lösningar som erbjuder en enkel och högpresterande lagring för dagens krävande kunder.

NVMe SSD:er för snabb dataöverföring

Promise tillverkar NVMe SSD:er som är optimerade för höga överföringshastigheter och snabba svarstider. NVMe SSD:er kan hantera stora mängder data på mycket kort tid, vilket är viktigt i datacentervärlden där behoven ständigt ökar.

Skalbara lösningar för olika företagsbehov

Promise erbjuder skalbara lösningar som är anpassade för olika företagsbehov. Oavsett om du hanterar Big Data, tillhandahåller SaaS-tjänster eller använder AI-system, så finns det en lagringslösning som kan skräddarsys för dig.

Pålitliga HDD:er för företagsbruk

Promise är inte bara känt för sina högpresterande SSD:er utan också för sina pålitliga HDD:er. Deras HDD:er är optimerade för datacenterapplikationer som kräver hög kapacitet och pålitlighet. Därför är de perfekta för företag som arbetar med stora mängder data.

Flexibla RAID-lösningar

Promise tillverkar RAID-kort som enkelt kan konfigureras för att passa företags individuella behov. Deras RAID-lösningar är också utformade för att vara skalbara och kompatibla med olika plattformar. Detta innebär att företag kan uppnå ökad prestanda och skydd av data samtidigt som de sänker kostnaderna för infrastruktur.

Optimerade Thunderbolt-lösningar för Mac-användare

Promise erbjuder Thunderbolt-lösningar som är speciellt utformade för Mac-användare. Dessa lösningar ger hög hastighet och pålitlighet samt möjlighet för daisy-chain (kedjehopsanslutning) vilket är viktigt för användare som arbetar med video, ljud och andra datakrävande applikationer.