Här hittar du vårt sortiment från QLogic. Behöver du till exempel en pålitlig nätverkslösning, eller kanske ett styrkort till ett skarpt pris, då har du kommit rätt. På Fcomputer gör vi vårt bästa för att hålla oss uppdaterade med den senaste utvecklingen från det populära varumärket. Dessutom är du som alltid mycket välkommen att kontakta oss om du har några frågor angående vårt urval, eller angående speciella QLogic-produkter. Ta en titt på utbudet här nedan och hitta den utrustning som passar dina önskemål och behov bäst.

Resultat:
Resultat: 1


QLogic - En ledande leverantör av nätverksinfrastruktur

QLogic är en marknadsledande leverantör av nätverksinfrastruktur som har funnits sedan 1994. De har en bred portfölj av lösningar för att möta behoven hos företag av alla storlekar, från små företag till globala organisationer. QLogic är kända för sin höga prestanda och sin förmåga att uppfylla kundernas behov på ett kostnadseffektivt sätt.

Hög prestanda

QLogic levererar högpresterande nätverksinfrastruktur som är optimerad för de mest krävande applikationerna. Deras teknologi säkerställer en smidig och effektiv dataöverföring, vilket är kritiskt i dagens affärsvärld där snabbhet och tillförlitlighet är nyckeln till framgång.

Tillförlitliga lösningar

QLogic har fokuserat på att utveckla tillförlitliga och robusta lösningar för företagsnätverk. Deras produkter har en hög driftsäkerhet och låg felhastighet, vilket minimerar driftkostnaderna för företag och ger företagen en säker känsla i att deras nätverk fungerar som det ska.

Skalbara produkter

QLogics skalbara nätverksprodukter ger företag möjlighet att växa i takt med sin verksamhet. Även om företaget är litet idag, så har man möjlighet att bygga upp ett robust nätverk som klarar de största utmaningarna i framtiden.

Effektiva lösningar

Det är inte alltid så känt men QLogics produkter är mycket kostnadseffektiva. Företag kan spara pengar på att använda deras lösningar eftersom de har valt att satsa på lösningar som är högpresterande samtidigt som de inte är dyra för företaget.

Kompatibla

QLogic tillverkar sina produkter så att de är kompatibla med de flesta nätverksstandarder på marknaden idag. Det innebär att företag inte behöver oroa sig för att investeringen i QLogics lösningar inte kommer att vara förenlig med framtida teknik och standarder.