Om du kan något om tangentbord och möss, kräver QPAD förmodligen inte mycket av en introduktion. Det välkända märket står bakom en lång rad tangentbord, datormöss och vackra musmattor i toppkvalitet. Behöver du till exempel en exakt USB-gamermus, eller en bred musmatta för spel, så är QPAD ett självklart ställe att börja. Dessutom erbjuder vi även ett gediget urval av headset från den populära tillverkaren, så om du är intresserad av ljud i världsklass, då har du kommit rätt. Tveka inte att kontakta vår kundtjänst om du har några frågor angående urvalet. Se hela utbudet nedan.

Resultat:
Resultat: 9


QPAD - High-Quality Gaming Gear for Hardcore Gamers

Med över 20 års erfarenhet av att leverera högkvalitativa och hållbara gamingprodukter, har QPAD etablerat sig som en ledande tillverkare av gaminggear för entusiaster. QPAD grundades av en grupp e-sportsentusiaster, med ett gemensamt mål att skapa tillbehör som skulle hjälpa spelare att uppnå högsta möjliga prestanda och precision.

QPAD är känt för sina ergonomiska produkter och högkvalitativa material. Företagets tangentbord och möss har utvecklats för att ge spelarna en snabb och responsiv spelupplevelse.

Utmärkt Precision

QPADs produkter är utformade för att ge högsta möjliga precision och kontroll till spelaren. Med tangentbord som har mekaniska switchar och möss som har optiska sensorer, kommer spelare kunna ha en spelfördel gentemot sina motståndare.

Med hjälp av optiska sensorer, är det möjligt att ha snabb och högprecision svarstider. Mekaniska tangentbordsswitchar ger en känsla av taktil feedback och minskar risken för att man trycker på fel tangent.

Högkvalitativa Material

QPAD använder endast material av högsta kvalitet för att skapa sina produkter. Detta garanterar att produkterna är ergonomiska, bekväma att använda och hållbara.

Produkterna är utformade för att klara av de mest intensiva spelsessionerna. Mössen är utformade för att ge en bra grepp och tangentborden har stöttning för handlederna för att förebygga skador vid långa sessionsperioder. Med QPADs produkter kan spelaren spela effektivt utan att behöva uppoffra komforten.

Stylish Design

QPADs produkter är inte bara högkvalitativa och ergonomiska, de är även designade för att se snygga ut på skrivbordet. Företagets produkter har ett minimalistiskt utseende och märket har valt att fokusera på funktionalitet samt ergonomi, snarare än bara visuell design.

Tangentborden och mössen är slimma, utan onödiga knappar och LED-belysning. Utseendet är modernt och stilrent, vilket garanterar att produkterna kommer att se bra ut på alla typer av skrivbord.

Innovativ teknik

QPAD är ständigt på jakt efter nya teknologiska framsteg för att hjälpa till att utveckla gamingvärlden. Deras produkter är utrustade med den senaste teknologin, för att garanterat erbjuda en overträffad prestanda.

Företags produkter som tangentbord och möss har specialanpassade funktioner för att ge en ökad prestanda. Med innovativ teknologi som knappar med anti-ghosting och kombinera tangenter på tangentborden ger QPADs produkter en unik fördel.

Kundsupport och garantier

QPAD är stolta över att erbjuda sina kunder en utmärkt support och garanti för sina produkter. Oavsett om du har frågor eller problem med QPAD-produkter kan du vara säker på att företagets kundtjänst kommer att hjälpa dig så snart som möjligt.

QPAD erbjuder en utökad garanti på sina produkter vilket innebär att kunder kan känna sig trygga med QPADs produkter. Kundservice är också tillgänglig för att besvara frågor och hjälpa kunder med eventuella problem.