Här hittar du vårt varierade utbud av kvalitetsprodukter från det populära märket Quantum. Om du till exempel behöver lagring och säkerhetskopiering är det här platsen för dig. Den välrenommerade tillverkaren förstår kvalitet i en speciell klass utan dess like och vi är därför glada över att kunna erbjuda ett brett utbud, här på Fcomputer. Från lagringskablar till bandstreamers – Quantum erbjuder många spännande och populära produkter och du kommer förmodligen också att kunna hitta det du letar efter. Ta en titt på sidan här och hitta den som bäst passar dina behov och önskemål. Njut av.

Resultat:
Resultat: 31


Quantum är en ledande tillverkare av innovativ utrustning för dataförvaring och -hantering sedan 1980-talet. Företaget grundades i San Jose, Kalifornien och har sedan dess varit framgångsrikt globalt.

Quantum är specialiserade på dataförvaringssystem och innovativa lösningar för databearbetning. Deras produkter är utformade för att hantera och lagra stora mängder data. Quantum erbjuder ett brett utbud av backup-, arkiverings-, och filsystemlösningar. Dessa produkter är enkla att använda och tillverkas enligt högsta kvalitetsstandarder för att säkerställa en opåverkad prestanda och lång livslängd.

Snabb dataåterställning

En av Quantums mest signifikanta produktfunktioner är att företagets produkter är designade för att ge extremsnabbt återställning av data. Detta gör att kunderna kan återställa data snabbt och enkelt vid datafel eller nätverksproblem. Med Quantums datahanteringslösningar, kan kunderna känna sig trygga i att deras data alltid kommer att vara tillgängliga när de behöver det som mest.

Molnhantering

Quantums lösningar erbjuder också molnintegrering, vilket ger kunderna möjlighet att integrera molnteknologi i madedatahanteringssystem. Denna funktion gör att kunderna kan lagra och hantera data enkelt och effektivt i molnet, och ge dem högsta grad av säkerhet.

Magnetbandsteknik

Quantums produkter har också magnetbandsteknik, vilket ger oöverträffad kapacitet och tillförlitlighet i dataförvaring. Denna teknik möjliggör säker lagring av större datamängder och erbjuder även en högre säkerhet vid återställning och backup av data.

Effektiv behandling av data

Quantum erbjuder också effektiv datahantering och bearbetningsmöjligheter för både liten och stor data. Deras lösningar är designade för att ge en hög prestanda och tillförlitlighet, och produkterna fungerar smidigt med de flesta stora programvarorna.

Rimmad datahantering

Quantums produkter är också rimliga att skala, vilket innebär att de kan lätt anpassas och utvecklas enligt kundernas datamängder och -behov. De kraftfulla och pålitliga produkterna erbjuder konsekvent högsta nivå av datahantering, vilket har gjort dem till en av de mest beprövade lösningarna på marknaden idag.