R-Go Tools

På denna sida hittar du vårt sortiment från R-Go Tools. Det erfarna företaget står bakom ett stort antal högkvalitativa produkter och vi är därför glada över att även här på Fcomputer kunna erbjuda ett varierat sortiment. Dessutom anstränger vi oss för att kontinuerligt hålla oss uppdaterade i förhållande till den senaste produktutvecklingen från R-Go Tools, så att våra kunder får tillgång till sina bästa produkter när de handlar hos oss. Har du frågor angående vårt utbud, eller angående specialprodukter, är du som alltid varmt välkommen att kontakta oss. Se hela utbudet nedan, hitta det du behöver.

Resultat:
Resultat: 84


loader

R-Go Tools: En ledande tillverkare av ergonomiska kontorsprodukter

R-Go Tools är en ledande tillverkare av högkvalitativa ergonomiska kontorsprodukter. Företaget grundades 2010 i Nederländerna av en grupp hälsospecialister och tekniker med en passion för hälsa och ergonomi. Syftet med R-Go Tools var att erbjuda ergonomiska produkter som hjälpte människor att förbättra sin sittande livsstil och minska smärtan och stressen vid arbete vid datorn.

Företaget är ständigt på jakt efter nya innovativa sätt att göra kontorsmiljön mer hälsosam och produktiv. De har ett brett sortiment av produkter som inkluderar ergonomiska tangentbord, musmattor, kontorsstolar och andra tillbehör som är designade för att hjälpa människor att arbeta mer effektivt och minska risken för skador.

Hos R-Go Tools sätter de hälsan i första hand och alla produkter är designade med människors hälsa i åtanke. Företaget ser till att deras produkter är miljövänliga och hållbara. Deras produkter är också mycket användarvänliga och kan användas av alla, oavsett om de har erfarenhet av ergonomi eller inte.

Ergonomiska tangentbord

R-Go Tools ergonomiska tangentbord är designade för att ge dig en mer naturlig och bekväm skrivupplevelse. Tangentborden är utformade med en lätt lutning och en naturlig böjning för att minska översträckning av handleden och ge en hälsosam skrivposition. Tangentborden har också en praktisk layout som gör det enklare att hitta de vanligaste tangenterna.

Musmattor

R-Go Tools musmattor är utformade för att minska stress och belastning på handleden och musarmen. Musmattorna har ergonomiskt utformade handledsstöd som hjälper till att hålla handleden i en neutralt och hälsosamt läge när du använder musen. De är också tillverkade av miljövänliga material som är skonsamma mot miljön.

Kontorsstolar

R-Go Tools kontorsstolar är utvecklade för att öka din komfort och produktivitet vid arbete vid datorn. Stolarna har ergonomisk utformning som ger stöd och minskar stress på rygg och nacke. De är också justerbara så att du kan anpassa stöden efter din unika kroppsform och arbetsmiljö.

Mobilhållare

R-Go Tools mobilhållare är utformade för att hålla din mobiltelefon i en optimalt synvinkel vid arbete vid datorn. Mobilhållarna hjälper till att minska spänningen i nacke och axlar samtidigt som de gör det enklare att nå och svara på samtal samtidigt som du arbetar.

Laptopstativ

R-Go Tools laptopstativ är idealiska för att höja och luta din laptop för att skapa en hälsosam och bekväm arbetsposition. Stativen gör det enklare att justera din laptop till rätt höjd och vinkel för att minska nackproblem och ögonstam. Stativen är även lätta och bärbara för enkel användning på resande fot.