På denna sida hittar du vårt sortiment från Rapid. Saknar du en speciell elektronisk produkt erbjuder det välkända varumärket ett brett utbud av dessa till skarpa priser. Rapid står bakom ett omfattande utbud av kvalitetsprodukter och vi håller oss regelbundet uppdaterade om deras senaste produktutveckling. Du är alltid mer än välkommen att kontakta vår kundtjänst om du har några frågor angående produktval eller sortiment i övrigt. Ta en titt på vårt urval från Rapid nedan och hitta den som passar dina speciella önskemål och behov. Njut av.

Resultat:
Resultat: 62


Rapid - Kvalitetsprodukter för din verkstad

Rapid är en ledande tillverkare av högkvalitativa verktyg för både den professionella och den entusiastiska hemmamekanikern. Företaget har över 80 års erfarenhet av att tillverka avancerade handverktyg som täcker alla tänkbara behov.

Deras extensiva sortiment inkluderar bland annat hammare, skruvmejslar, tänger, spikpistoler, häftpistoler, klammerpistoler, limpistoler och mycket mer. Det mesta av Rapid's verktyg och verktygstillbehör är utrustade med den allra senaste tekniken för att säkerställa maximal prestanda och pålitlighet.

Allt-i-ett verktygssats för hemmamekanikern

Rapid's verktygssats innehåller allt en hemmamekaniker behöver. Med kombinationen av både handverktyg och elverktyg i en praktisk förvaringsväska är denna produkt perfekt för att ta itu med en rad olika projekt. En smidig, lätt och bärbart sätt att alltid ha rätt verktyg till hands.

Högpresterande häftpistol för professionell användning

Rapid's professionella häftpistol är utformad för att ge hög prestanda med den senaste tekniken. Modellen har en lätt konstruktion som ökar användarvänligheten, samtidigt som den ergonomiska designen minskar trötthet vid längre användning. Med möjlighet till justerbart avtryck och stödben för stabil placeringsposition är denna häftpistol perfekt för tunga kommersiella projekt.

Lättanvänd spikpistol för träarbeten

Rapid's spikpistol är idealisk för olika slags träprojekt, inklusive träpaneler, lister, ramar och mycket mer. Det är det perfekta verktyget för snickeri och möbeltillverkning. Med funktioner som justerbart avtryck och kontrollerbar spikdjup ger denna spikpistol enkelhet och precision vid varje användning.

Kompakt hammare för professionellt bruk

Rapid's hammare är utformad för att möta professionella kunders krav. Modellen har kombinerat utmärkt prestanda med en lätt design för lång användning. Hammaren har en ergonomiskt utformad handtag som minskar trötthet och ökar användarvänlighet. Tack vare den slagtåliga konstruktionen är denna hammare både robust och hållbar.

Smidig och portabel limpistol

Rapid's limpistol är utformad för att vara ultraportabel och samtidigt bevara hög prestanda. Med en snabb uppvärmningstid och enkel användning är denna limpistol perfekt för en mängd olika projekt. Med sin lätta vikt och kompakta storlek är Rapid's limpistol en smidig lösning för alla jobb på språng.