På denna sida hittar du vårt urval från Raritan. Här på Fcomputer erbjuder vi ett omfattande sortiment från den välkända tillverkaren, inklusive ett brett utbud av högkvalitativ KVM-utrustning och tillbehör. Oavsett om du behöver KVM-kablar, KVM-konsoler eller KVM-switchar kan du säkert hitta det du behöver med Raritan. Det populära varumärket erbjuder även strömskydd, koppartransceivrar, samt ett antal mjukvarulösningar, såsom nätverksservicepaket. Om du har några frågor angående vårt sortiment eller specifika produkter hjälper vi alltid gärna till. Se hela utbudet på sidan här.

Resultat:
Resultat: 10


Raritan – Ledande inom Datacenter- och Krävande IT-Infrastruktur-Lösningar

Raritan är en global ledare inom design, tillverkning och leverans av innovativa lösningar för datacenter och krävande IT-infrastruktur. Företaget grundades år 1985 och har sedan dess spelat en avgörande roll i utvecklingen av produkter och tjänster som förbättrat driftsäkerheten, effektiviteten och hanteringen av IT-system. Raritant startade med att utveckla KVM switchar och har sedan dess utökat sitt produktutbud med lösningar för fjärråtkomst, serverhantering samt DCIM som har blivit en viktig del i all systemhantering.

Raritan har genom åren etablerat sig som en pålitlig partner för organisationer i olika branscher, inklusive finansiella tjänster, regering, utbildning, tillverkning och sjukvård. Företagets produkter och lösningar har deltagit i några av de mest krävande infrastrukturprojekten och givit kunder ett verkligt mervärde.

KVM-över-IP-Lösningar

Raritans KVM-över-IP-lösningar möjliggör fjärrhantering av datorer och servrar, vilket är en viktig funktion för organisationer som behöver snabb och enkel åtkomst till sina IT-system. Lösningarna är designade för att möta kraven hos företag av alla storlekar och är idealiska för fjärrarbete och hantering av IT-system på distans. Raritans lösningar erbjuder en säker, enkel och driftsäker anslutning som eliminerar behovet av dyra resor eller onsite teknisk support.

Smart-Övervakning-Av-Servrar-Och-Datacenter

Raritans provensystem för Datacenter Infrastructure Management (DCIM) som inkluderar smart PDUs, kablage och sensorer ger användarna en komplett översikt över deras datacentra. Proaktiv förvaltning av strömförbrukning och klimatsystem bidrar till kostnadsbesparingar och förlängd livslängd av utrustning. DCIM ökar även säkerheten genom att tillhandhålla viktig information om temperatur, larm underrättelser, och förbrukningsstatistik.

USB-och-Seriell-KVM-Lösningar

Raritans USB- och Serial KVM-lösningar låter användare styra flera datorer och servrar på distans från en konsol. Lösningarna erbjuder hög kvalitet över hela linjen och är designade för tre olika typer av användare – den som behöver fjärråtkomst till datacenter i en datahall, verbal styre över högupplösta skärmar eller speciell konsol för förlängd avstånd till servrar i ett 19-tums rack.

Intelligent-PDU-System

Raritans Intelligent PDU Systems erbjuder avancerade funktioner för övervakning och rapportering av strömförsörjningar och energiförbrukning för datacenter. Lösningen inkluderar smarta PDU:er som ger avancerad datamonitorering för strömförbrukning, fläktar, sensorer och mer. Raritans PDU-system är enkla att hantera och innefattar avancerad säkerhetsfunktionalitet samt integration med övriga DCIM-system.

Turnkey-Lösningar

Raritans turnkey-lösningar är en innovativ och prisvärd lösning för företag som behöver enkel och pålitlig support för sin IT-infrastruktur. Företaget erbjuder heltäckande tjänster som inkluderar design, installation, driftsättning, översyn och underhåll. Lösningarna anpassas efter varje kundens unika behov och är utformade för att möta de högsta krav på prestanda, säkerhet och tillgänglighet.