Resultat:
Resultat: 35


Raspberry är en av de ledande tillverkarna inom den tekniska sektorn med huvudkontor i Storbritannien

Företaget grundades 2009 och har sedan dess specialiserat sig på att skapa innovativa produkter inom dator- och mjukvarudesign. Raspberry är även känd för att tillverka små och kraftfulla enheter som gör det möjligt för människor att utforska teknik på ett enkelt och prisvärt sätt.

Powerful Computing:

Raspberry tillverkar kraftfulla datorer i små storlekar med hög prestanda. Dessa datorer använder minimal energi och är designade för att hantera tunga arbetsuppgifter. Med enheterna kan du hantera allt från AI till bildbehandling.

RaspberryPi - Kraftfull och liten dator som fungerar som en vanlig dator.

High-Quality Cameras:

Raspberry har utvecklat kameror med hög prestanda som fungerar tillsammans med deras datorer. Dessa kameror används inom automatiserad övervakning, drönare och självkörande fordon.

Kameramodulerna från Raspberry ger hög bildkvalitet t.ex. för övervakningskameror och annan kameraövervakning.

Home Automation:

Förutom att tillverka datorer och kameror, tillverkar Raspberry även produkter för hemautomatisering. Dessa produkter gör det möjligt för människor att övervaka och styra allt från belysning till elektronik i hemmet.

Raspberry har utvecklat hemautomatiseringsprodukter som är enkla att använda och integrera i hemmet. Nu kan du styra allt från belysning till elektronik med din mobiltelefon.

Educational Tools:

Raspberry har blivit en viktig aktör inom utbildningssektorn. De har utvecklat läromedel och verktyg för att lära ut programmering och teknik till ungdomar.

Raspberry har utvecklat läromedel och verktyg för att lära ungdomar grunderna i programmering och teknik. Dessa verktyg är användbara för både lärare och elever.

Easy to Use:

Alla Raspberrys produkter är utvecklade med användaren i åtanke. Deras produkter är designade för att vara enkla att använda och konfigurera.

Raspberrys produkter är utvecklade med användaren i åtanke. Deras enkla och användarvänliga design gör att även personer utan erfarenhet kan använda deras produkter och komma igång.