RAZER är känt för att tillverka möss, tangentbord, headset etc. i ergonomisk design för avancerade spelentusiaster. Så om du behöver en ny gamermus, ett mekaniskt tangentbord eller kanske ett snyggt väska, så kan RAZER inte undvikas. De ligger bakom mycket väldesignad hårdvara, och vi är glada över att kunna erbjuda ett brett utbud av avancerad spelutrustning från RAZER. Självklart lägger vi kontinuerligt till ny hårdvara från märket med "For Gamers. By Gamers" som slogan till vårt utbud, så att du får den bästa och mest pålitliga hårdvaran och spelutrustningen på marknaden.

Resultat:
Resultat: 188


loader

Stort utbud av spelhårdvara från RAZER

Med sloganen "För spelare. By Gamers” har RAZER designat hårdvara för spelare sedan 2005. RAZER är speciellt kända för sina mycket väldesignade gamermöss, men är även specialiserade på en hel del annan hårdvara för gamers. Du kan vara säker på att designen och spelfunktionerna är helt uppskruvade när du lägger en produkt från RAZER i varukorgen.

På den här sidan hittar du ett brett urval av spelhårdvara från RAZER, som inkluderar:

 • Mus
 • Headset
 • Tangentbord
 • Spelstol
 • Musmatta
 • Spelplatta

Nedan går vi igenom några av fördelarna som RAZERs produkter ger när det kommer till dessa.

Favoritmössen bland gamers

När RAZER gjorde sitt inhopp i spelbranschen var det med fokus på datormöss för spelare. Deras allra första produkt, RAZER Diamondback, var en dundersuccé och markerade starten på en framgångsrik produktlinje. Redan nästa år, 2006, lanserade de spelmusen RAZER DeathAdder, som blev den mest sålda spelmusen i världen det året och som fortfarande finns tillgänglig idag.

Idag hittar du ett stort urval av möss från RAZER. Bland deras mest populära spelmöss kan nämnas

 • Basilisk
 • DeathAdder
 • Naga
 • Mamba
 • Huggorm

När du ska hitta den mus som passar dig bäst kan du överväga ett par saker. Hur många knappar ska musen ha? Ska den kopplas med en kabel eller ska den vara trådlös? Hur många DPI (Dots Per Inch) ska musen ha?

Bekväma headset med mikrofon och hög ljudkvalitet

På den här sidan hittar du ett omfattande urval av gamerheadset från RAZER. Produkterna är designade för dig som har längre spelsessioner framför skärmen. Av denna anledning är RAZERs headset gjorda så att de fortsätter att vara bekväma att bära, även efter många timmar.

Eftersom mycket spelande idag sker online med vänner kommer praktiskt taget alla RAZER-headset med en mikrofon. En mikrofon på ditt headset ser till att det alltid finns det optimala avståndet mellan mikrofonen och din mun. Detta hjälper till att ge en mer stabil återgivning av din konversation när dina vänner hör det.

RAZER gör både trådbundna och trådlösa headset. Vilket av dessa val som är bäst beror på dina preferenser. Ett trådlöst headset möjliggör rörlighet, vilket för vissa är ett måste. En nackdel med ett trådlöst headset är dock att det behöver laddas. Men beroende på hur mycket du spelar kan en enda laddning hålla headsetet igång i flera dagar. Väljer du ett headset med kabel slipper du detta helt och samtidigt har dessa även möjlighet till snabbare dataöverföring vilket ger en högre ljudkvalitet.

Tangentbord med massor av RGB och programmerbara nycklar

Designen på RAZERs tangentbord är mycket lämplig för spelare. Dessa är packade med RGB-ljus, programmerbara nycklar och extrafunktioner som ger dig större kontroll.

RGB-belysning är ett av RAZERs varumärken. Det gäller även i stor utsträckning i samband med deras tangentbord. Varje nyckel är utrustad med en RBG-lampa, som kan ändras till vilken färg som helst. Möjligheten att själv programmera ljuset i ditt tangentbord gör det väldigt enkelt att anpassa utseendet på ditt tangentbord till resten av ditt spelupplägg. Den medföljande mjukvaran gör det också möjligt att designa färgerna på ditt tangentbord, så att du till exempel har några av tangenterna i en färg och andra tangenter i en annan färg.

Du hittar också ett urval av RAZER-speltangentbord på den här sidan. Dessa fungerar som ett minitangentbord, där tangenter, scrollhjul och tumplatta kombineras, så att du har alla dessa på din vänstra hand. Alla tangenter är programmerbara, så du kan ställa in din spelknappsats så att den fungerar optimalt för just det datorspel du spelar.

Vackra ergonomiska spelstolar

När man tänker på hur många timmar man spenderar i en stol framför datorn när man spelar, och när man också tänker på hur många som idag har problem med ryggen. Det är då ganska okomplicerat att dra slutsatsen att det är viktigt att ha en ordentlig stol att sitta i.

RAZER har designat flera modeller av så kallade gamerstolar. Dessa har en mycket hög komfort och säkerställer att du naturligt sitter på ett ergonomiskt korrekt sätt, så att du slipper problem med rygg och nacke på lång sikt.

Spelstolarna har god möjlighet att anpassa sig till individen. De har bland annat justerbara armstöd, justerbar höjd samt tipp- och vridfunktioner i rygg och sits som gör det möjligt att finjustera stolen efter din kropp väldigt exakt.

Gamingstolarna från RAZER är designade i högkvalitativa material. PVC-överdraget gör stolen helt hållbar, så den kan hålla i många timmars användning. Kuddarna i stolarna är gjorda av formgjutet memoryskum med hög densitet vilket gör den helt perfekt att sitta i, då den varken är för hård eller för mjuk. Dessutom är spelstolarna installerade med en huvudstödskudde så att du kan få det perfekta läget för nacken.

Gamepad för dig som föredrar en handkontroll

För vissa datorspel är det bara mer naturligt att spela med en handkontroll. Här erbjuder RAZER ett urval av lyxiga kontroller producerade i mycket hög kvalitet. Dessa är designade med ergonomin i fokus, så de är otroligt bekväma att hålla i händerna.

Det är både möjligt att koppla en gamepad från RAZER till din Android-telefon, till din PC eller till din spelkonsol. Med en RAZER Kishi har du till exempel möjlighet att direkt placera din Android-smartphone i gamepaden, så du får en handhållen konsol.

Modellerna kommer både med kablar och som trådlösa modeller med inbyggt batteri. Vilken som passar dig bäst beror helt på dina preferenser.

Skulle du ha några frågor om RAZER och deras produkter, tveka inte att kontakta vår vänliga kundtjänst. De finns där för dig och är redo via mail och telefon. Våra kontaktuppgifter hittar du längst upp och längst ner på sidan.