På denna sida hittar du vårt utbud från Reflecta. Det erkända varumärket står bakom bland annat skannrar till skarpa priser och du kan hitta ett brett utbud av dessa och mycket mer när du handlar hos oss. Här på Fcomputer vi oss naturligtvis kontinuerligt uppdaterade i förhållande till den senaste produktutvecklingen från Reflecta. På så sätt har du tillgång till deras bästa produkter. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om urvalet eller angående specialprodukter. Se hela sortimentet nedan och hitta den som passar just dina önskemål och behov redan idag.

Resultat:
Resultat: 44


Reflecta – högkvalitativa produkter för dina bildbehov

Reflecta är den framstående tillverkaren av högkvalitativa produkter för dina digitala bildbehov. Med ett heltäckande sortiment av fotoscanners, filmscanners, projektorer och bildramar, så gör Reflecta alltid ditt bildarbete enklare och smidigare.

Smarta produkter för film och foto

Reflecta erbjuder en rad prisbelönta produkter för filmentusiasten och fotointresserade. Med ION-filmscannern kan du enkelt scanna och återskapa fullständiga filmsamlingar. En högpresterande filmscanner som ger dig praktiska bilder som du kan titta på och njuta av. VivaCam är en annan innovativ produkt som gör det möjligt för dig att ta bilder med högkvalitet och lätthet. Andra produkter inkluderar professionella fotoramar och projektorer som imponerar i alla sammanhang.

Överlägsna funktioner

Högkvalitativa produkter från Reflecta är utformade med de bästa funktionerna för att ge dig säkerhet och pålitlighet. Med hög hastighet, kraftfull och enkel att använda, kommer du att kunna komma igång direkt med din produkt och få oöverträffad kvalitet. Reflectas produktdesign möjliggör enkel hantering med hög precision och exakthet.

Stor användarvänlighet

Allt från anpassningsbara inställningar till intuitiv användarbarhet, är Reflectas produkter enkla och kostnadseffektiva. Dessa produkter erbjuder också snabb uppsättning, vilket gör dem till idealiska verktyg för personliga användare och proffs. Produkterna kommer med en lättläst manual som är enkelt utformad, vilket gör det enkelt att komma igång.

Lätta att transportera

Reflectas valspråk, prestanda och bärbarhet, är centralt för alla produkter. Reflex 3D-filmscanner, exempelvis, är både bärbar och effektiv. Den är liten och hanterbar och kan ändå leverera enastående resultat i bildskanning och tolkning. Alla produkterna har en smidig och kompakt design vilket gör dem enkla att transportera.

Omfattande kundsupport

Reflecta erbjuder en utmärkt kundservice som alltid finns tillgänglig för dina frågor och behov. Kundtjänstpersonalen är tillgängliga både via telefon och e-post. Det finns en dedikerad sida med vanliga frågor och svar samt en resurssektion som ger information om hur man använder och sköter produkterna på bästa sätt.