Är du i behov av ny datorutrustning, som mus, tangentbord eller väskor som kan användas för att transportera din dator till LAN-fester? Då jobbar Roccat för att skapa högkvalitativ spelutrustning just för dig. Hos Fcomputer kan du köpa de smarta skärmväskorna till nästa LAN-fest, som rymmer skärm, tangentbord, mus med mera. Vi säljer även mekaniska tangentbord, gamingmöss, musmattor och mycket mer från Roccat. Hitta hela utbudet av avancerad datorutrustning här.

Resultat:
Resultat: 28


loader

ROCCAT - Förstklassig Gamingutrustning

ROCCAT är en ledande tillverkare av gamingutrustning i Tyskland. Företaget grundades 2007 och är känt för att producera högkvalitativa gamingtillbehör som tangentbord, möss, hörlurar och musmattor. ROCCATs produkter är välkända för sin prestanda och robusthet, och har blivit populära bland gamers över hela världen.

Synnerligen anpassningsbar

ROCCATs märkesvaror, inklusive Kone-serien och Vulcan-tangentborden, ger användare en unik nivå av anpassning. Med programvara som möjliggör anpassning av funktionstangenter, belysning och prestanda, kan spelare skräddarsy sina enheter till sin personliga smak.

Smart design

ROCCATs produkter har enastående design med fokus på ergonomi och funktionalitet. De har utformats för att maximera bekvämligheten och prestandan för användaren, vilket gör dem idealiska för intensiva spelmaraton och långa sessioner.

Premiumkomponenter

ROCCAT använder endast de bästa komponenterna i sin utrustning för att garantera högsta kvalitet och långvarig prestanda. Tangentbordensknappar är utformade med slitstarka kontaktguldpläterade brytare medan musen har en 16K optisk sensor för högsta precision.

Integration med andra enheter

Några av ROCCATs produkter kan integreras med varandra, vilket ger användare en smidigare upplevelse. Till exempel kan mätknappar på Roccat Suora-tangentbord lätt styras med en Roccat Nyth-mus.

Tysk kvalitet

ROCCATs produkter är kända för att hålla högkvalitativ tysk standard. Deras tillförlitlighet, hållbarhet och prestanda har gjort dem till en go-to-brand för många gamers och lockat till sig en lojal kundbas över hela världen.