Resultat:
Resultat: 41


Säkerhet och tillförlitlighet - Safescan

Safescan är ett globalt ledande varumärke inom tillverkning av valideringssystem och kassaskåp. De har varit verksamma i över 15 år inom branschen och har blivit en mycket betrodd partner som förlitar sig av många banker och återförsäljare. Safescans produkter är designade och byggda för att hjälpa till att säkra företagets likviditet och skydda företagets levebröd, kassan och personalen.

Säkerhet, snabbhet och soliditet

Safescans produkter tillverkas med högsta kvalitetsstandard och är tillförlitliga. De är snabba och effektiva, vilket eliminerar risken för förseningar i driftsättning. Produkterna är också robusta, vilket gör det svårt för tjuvar att bryta sig in och få tillgång till kassa och andra värdefulla dokument.

Bättre kontroll över din kassa

Safescans produkter har designats för att hjälpa dig få bättre kontroll över dina kassaflöden. Deras valideringssystem ser till att endast äkta pengar blir accepterade i kassan, vilket minskar risken för misstag eller förfalskade sedlar. Produkterna är också utrustade med de senaste teknologierna, som gör att du enkelt kan räkna, sortera och verifiera pengar.

Effektiv rapportering

Safescans produkter levereras med en ström av kundanpassade rapporter som hjälper dig att enkelt spåra dina kassatransaktioner. Deras kassaskåp har funktioner för daglig rapportering och är konstruerade med anvandarvänliga teknologiska funktioner, som gör att du enkelt kan utvärdera dina säljrapporter och hålla koll på din kassabalans.

Säker identifiering

Safescans valideringssystem är de perfekta produkterna för att validera ID-kort och andra dokument, vilket gör det enklare att upprätthålla säkerheten på arbetsplatsen eller i en offentlig miljö. Dessa smarta produkter används av nationella framstående organisationer och återförsäljare över hela världen.

Support

Safescan är inte bara ledande inom tillverkningen av valideringssystem och kassaskåp, de har också en hög tillgänglighet av supporttekniker som är redo att hjälpa till när du behover dem. Deras supportlinje är bemannad av välinformerade agenter som har en djup förståelse av deras produkter och kan hjälpa dig att snabbt och enkelt lösa eventuella problem du kan stöta på.