Mer än hundra år efter grundandet är Samsonite fortfarande känt för att tillverka några av världens bästa väskor, resväskor och ryggsäckar. De har såklart utökat sitt sortiment, med väskor för bärbara datorer och surfplattor. Därför kan du även hitta ett varierat utbud från den amerikanska tillverkaren, här på Fcomputer. Oavsett om du behöver en praktisk och snygg bärväska till din bärbara dator, en resväska med hjul eller något annat, så erbjuder vi ett brett utbud av spännande ryggsäckar, väskor och reseväskor mm från det välkända varumärket. Samsonites produkter är kända för sin vackra och praktiska design och du kommer förmodligen också att kunna hitta en som matchar dina behov. Se hela vårt sortiment på sidorna här.

Resultat:
Resultat: 1


loader

Samsonite är en internationellt välkänd tillverkare av högkvalitativa resväskor och reseaccessoarer

Företaget grundades redan 1910 i USA och har sedan dess varit en pionjär inom utvecklingen av nya och innovativa produkter inom reseindustrin.

Lättvikt

Samsonite har ett brett utbud av lättviktiga resväskor som är bekväma att packa och transportera. Genom att använda avancerade material och teknik har tillverkaren lyckats minska vikten på sina väskor utan att kompromissa med kvaliteten eller hållbarheten.

Säkerhet

En annan styrka hos Samsonites produkter är deras höga säkerhet. Tillverkaren har utvecklat flera funktioner som gör att resenärer kan känna sig bekväma och trygga medan de reser. Deras resväskor har bland annat TSA-lås, vilket gör att de kan öppnas och inspekteras av säkerhetspersonal utan att skadas.

Design

Samsonite har alltid varit känt för att ha snygg och stilren design. Företaget erbjuder en mängd olika färger och mönster, vilket gör att det är lätt att hitta en resväska som passar ens personliga stil och preferenser. De har också flera olika storlekar att välja mellan, så att man kan hitta en som passar ens specifika resbehov.

Hållbarhet

Samsonites resväskor är kända för att vara extra hållbara och tåliga. Tillverkaren använder sig av högkvalitativa material och avancerad teknik för att säkerställa att deras produkter håller länge och står emot slitage.

Komfort

Att resa kan vara utmanande och stressande, men Samsonites produkter är utformade för att göra det så bekvämt som möjligt. Väskorna har lättåtkomliga fack, bekväma handtag, och hjul som rullar smidigt och tyst. Oavsett om man reser i affärssyfte eller för nöjes skull, så bidrar Samsonites produkter till en mer avslappnad och stressfri upplevelse.