Du kommer garanterat att känna till sydkoreanska Samsung. De har funnits sedan 1938 och har sitt huvudkontor i Seoul. I decennier har det framgångsrika företaget levererat ett omfattande utbud av platta skärmar, smartphones, bärbara datorer och annan hårdvara till den internationella marknaden. Så om du behöver en ny Samsung Galaxy-telefon, en ny Samsung-surfplatta eller en av de helt nya Samsung Smart-TV:erna, då är Samsung ett självklart val. På Fcomputer , har vi ett omfattande utbud från den erkända tillverkaren, som inkluderar bland annat hårddiskar, flash-kort, hårddiskar och SSD:er, skrivare, smartphones och mycket, mycket mer. På Fcomputer vi ofta erbjudanden på Samsung-produkter, så håll dig uppdaterad då vi kontinuerligt lägger till nya produkter i vårt sortiment, så att du får de bästa och senaste Samsung-produkterna att välja mellan när du handlar hos oss. Vi har snabb leverans och fri frakt.

Resultat:
Resultat: 1677


loader

Stort utbud av Samsung-produkter hos Fcomputer

Fcomputer är stolta över att vara återförsäljare av varumärket Samsung. Samsung är ett världskänt varumärke som producerar tekniska produkter i världsklass. Alla känner till Samsung, speciellt deras Smartphone-serie Samsung Galaxy är ett superpopulärt märke. Om du har en smartphone eller en iPhone är ofta nästan en hel religion, och ett ämne som diskuteras väldigt väl i vardagsrummen. Samsung levererar de bästa produkterna, så du kan inte gå fel om du väljer att köpa IT-utrustning från Samsung. Det fina med Samsung som varumärke är att du vet att du får kvalitet för pengarna. Och på tal om de pengarna så finns Samsung i många olika prisklasser. Det finns därför både för dig som inte vill lägga en massa pengar på ny utrustning, och för dig som alltid måste ha de nyaste och dyraste produkterna. På Fcomputer har vi ett stort utbud av Samsung-produkter, inklusive de populära smarttelefonerna Samsung Galaxy, Samsung-surfplattor, Samsung-hörlurar, Samsung-laptops etc. Du är garanterad ett brett sortiment av Samsung hos Fcomputer.

Samsung telefon - vilken ska jag välja?

Det råder ingen tvekan om att Samsung Galaxy är en megacool smartphone, oavsett vilken modell du väljer. På Fcomputer säljer vi A-serien, M-serien, X-serien, Z-serien med flip screen och såklart den populära Samsung Galaxy S-serien. Varje serie av Samsung Galaxy är bra telefoner, men visst är det skillnad på både funktioner, utseende och pris. När du ska välja vilken telefon du vill köpa måste du först och främst fundera över hur mycket pengar du vill lägga. Samsung Galaxy finns från priser ner till 1 356 DKK och upp till ca. 15 500 kr. Du kan därför både få en billig telefon från Samsung, eller den väldigt dyra modellen.

Samsung Galaxy S - en avancerad modell för alla

Samsung Galaxy S-serien är en fantastisk serie mobiltelefoner från Samsung. S-modellen är Samsungs grundmodell, och håller allra bästa kvalitet. Designen på Samsung Galaxy S är stilren och modern. S-modellerna från Samsung innehåller den absolut bästa kameran på marknaden, så du kan ta riktigt fina bilder. Samsung Galaxy S är en fantastisk telefon som ser bra ut och är riktigt funktionell. En av våra mest populära Samsung-modeller är Samsung S21. En ny och helt fantastisk mobiltelefon med 5G, det snabbaste chippet och den bästa kameran på marknaden.

Samsung Galaxy A - En telefon för alla

A-serien är en superfunktionell telefon för alla. De har många coola funktioner, och har många av samma coola funktioner som s-serien. Samsung Galaxy är både för studenten, familjemannen och affärskvinnan. Det är en superfunktionell telefon, och är en riktigt billig Samsung-mobil.

Samsung Z med flip screen

Vipptelefonen är tillbaka! Kanske blir du helt nostalgisk när du ser Samsung Z-serien, för du kan komma ihåg en av dina egna första telefoner. För många år sedan var det coolaste när en telefon kunde fällas ihop, och nu är vi tillbaka till den tiden igen.

Samsung Z flip or fold-modellen kommer i många olika färger. Du kan välja beige, grafit, grågrönt, blått, rosa guld, bora purle, svart etc. Det finns alltså en telefon för alla, oavsett vilken färg de föredrar.

Samsung Z finns i antingen vik eller flip. Flip-modellen är en modern tolkning av vipptelefonen och är superpraktisk. Den kan vara i fickan eftersom den kan göras så liten. Men trots att det är en liten telefon har den en riktigt bra kamera, ansiktsigenkänning och fingeravtrycksläsare.

Samsung Z Fold är en ny modell där mobilen ser ut som vilken mobiltelefon som helst när den är hopfälld. Men du kan öppna den för att få en bredare skärm. Det är smart om du läser e-böcker, skriver mycket mail eller måste se stora bilder.

3G-, 4G- eller 5G-telefoner

Om du har en 3G-telefon bör du nog överväga att byta ut den snart om du använder internet mycket. 3G håller på att fasas ut, så för att din mobil ska kunna gå online måste du leta efter en 4G-telefon eller en 5G. Om det är 4G eller 5G beror på din leverantör och om din telefon är inställd för det. Vill du därför ha det snabbaste internet måste du satsa på en telefon med 5G .

Samsung surfplatta

De flesta har en attityd till surfplattor, oavsett om det är Apple eller Samsung. Skillnaden kvalitetsmässigt är inte så stor, så det är en åsiktsfråga om du är för android eller ios. Hos Fcomputer både iPad och Samsung Galaxy surfplattor.

En surfplatta från Samsung är en surfplatta av högsta kvalitet med den bästa grafiken, den är användarvänlig för både barn och vuxna, och kan användas både privat och på jobbet.

Surfplatta samsung skal

Har du precis investerat i en ny Samsung galaxy surfplatta och vill du slippa en repad och krossad skärm? Det kan vi på Fcomputer förstå. Det skulle vara riktigt synd att precis ha köpt en helt ny surfplatta och sedan går den sönder direkt. Därför rekommenderar vi även att du skaffar ett surfplattafodral från Samsung , så att du kan ta väl hand om din surfplatta. Surfplattor från Samsung finns i svart, brons, angorablått, rosa guld mm. Så det finns verkligen många olika vackra skal till din surfplatta.

Med Samsung Smart TV får du en fantastisk tv-upplevelse

Hos Fcomputer har vi ett brett utbud av Samsung Smart TV, så du kan välja en tv i den prisklass som passar dig. En Smart TV från Samsung är en LED-TV som säkerställer en knivskarp bild. Med en Smart TV från Samsung får du en snygg platt-TV med fantastiska funktioner. Du kan titta på 3D, använda Alexa eller Google Assistant, streama eller gå direkt till internet från din smarta TV. Så det är verkligen en SMART-TV. Samsung tillverkar både stora och små tv-apparater, så det finns en som passar ditt hem.,

Samsung Galaxy Book vs. Samsung Chromebook

Samsung har en mängd produkter, och de är även specialiserade på bärbara datorer.Samsung har både datorserien Galaxy book och Samsung Galaxy Chromebook .

Galaxy Chromebook är en hopfällbar PC är en superpraktisk dator för dig som kanske inte alltid är så bra på att ta hand om dina saker. En Chromebook är en robust men snygg bärbar dator. Den är gjord för att tåla lätta stötar och fall. En Chromebook har 16 Gb ram, och har därmed mer utrymme för spel än en Galaxy-bok.

Båda datorerna har en skärmstorlek på 13,3 tum, så de har samma storlek.

Chromebook är den billigaste modellen, och finns så lågt som DKK 2 700. De används därför också ofta av studenter.

Det råder ingen tvekan om att båda bärbara datorerna är bra, så du är fri att välja.

Samsung Galaxy Buds

Med Samsung Galaxy Buds får du öronproppar för billigt. De finns i flera olika färger och har ett helt fantastiskt ljud. Samsung Galaxy Buds körs på bluetooth, har utmärkt brusreducering och har 3 inbyggda mikrofoner. Det är alltså en uppsättning supercoola in-ear-hörlurar som du kan använda många timmar i rad.

Har du några frågor om Samsungs produkter?

Vi vet att teknikvärlden kan vara lite förvirrande och omöjlig att navigera i. Det finns SÅ många produkter och många varumärken som producerar många av samma saker, för samma kundbehov. Därför kan det vara lite av en djungel att hitta runt vad man ska köpa. På Fcomputer vill vi självklart gärna hjälpa dig. Skriv då ett mail eller kom förbi någon av våra butiker så står vi alltid redo med råd och vägledning.