Hos Fcomputer har du rätt till ordentlig service, men också till högkvalitativ hårdvara och datorutrustning. Därför kan du på denna sida ta en närmare titt på vårt utbud av Sandberg-produkter. Den danskstartade tillverkaren är om någon känd för en hög standard när det kommer till kvalitet och design och vi gör därför vårt bästa för att hålla oss uppdaterade gällande deras senaste produkter. Om du till exempel skulle vilja ha ett headset eller öronproppar med riktigt bra kvalitet är Sandberg säkert ett självklart ställe att börja. Vi har både headset och öronproppar i vitt skilda prisklasser, färger och utföranden och du kommer därför förmodligen att kunna hitta en produkt som passar dig. Om du letar efter ett tangentbord eller en datormus kan Sandberg även här erbjuda en rad fina produkter. Vi kan bland annat erbjuda ett utbud av trådlösa tangentbord och möss i både den billiga och mer avancerade änden. Utöver det säljer vi även ett brett urval av Sandberg smartphonefodral i många olika färger och utföranden. En smartphone utsätts för lite av varje, så om du vill undvika repor och repor kan du inte gå fel med ett smartphonefodral från den danska tillverkaren. Vi har även ett stort utbud av olika kablar från Sandberg, inklusive USB-kablar, ljudkablar, bildskärmskablar, HDMI-kablar, videokablar och många andra. Detta är bara ett axplock av våra många produkter från Sandberg och vi lägger regelbundet till nya av detta slag i vårt sortiment. Har du frågor om vårt utbud av Sandberg-produkter eller om specifika produkter är du som alltid varmt välkommen att kontakta oss. Om du inte vill kompromissa med kvaliteten, ta en titt på den här sidan och köp ditt nästa headset, smartphonefodral, kabel eller strömadapter här hos Fcomputer.

Resultat:
Resultat: 248


loader

Sandberg - Tillförlitliga IT-tillbehör för ditt kontor och din dator

Sandberg är en ledande tillverkare av tillförlitliga IT-tillbehör i Europa. Företaget grundades 1985 i Danmark och har sedan dess erbjudit högkvalitativa produkter till ett överkomligt pris. Sandberg arbetar utifrån devisen att tillbehör ska vara funktionella, pålitliga och hållbara, vilket har lett till en allt större efterfrågan för deras produkter.

Kompatibla långdistanstrådlösa mottagare och sändare (WLAN)

Sandberg erbjuder en serie produkter som gör att flera enheter kan kopplas samman till ett trådlöst nätverk på långt avstånd, utan att förlora hastighet. Med hjälp av de patenterade teknikerna kan enheter kommunicera trådlöst på upp till 50 meters avstånd utan att förlora kvalitet.

Hållbara mobilladdare och powerbanks

Du kan känna dig trygg med Sandbergs mobilladdare – de är byggda för hållbarhet och prestanda. Vi erbjuder powerbanks, snabbladdare, Qi-certifierade trådlösa laddare och flera andra innovativa mobilladdningslösningar.

Kompatibla mus- och tangentbordspaket

Sandberg förser sina kunder med mus- och tangentbordspaket som är kompatibla på tvärs av operativsystem - oavsett om det är Mac OS X, Windows eller Linux. Med ergonomisk design och hög kvalitet är dessa tangentbordspaket en oumbärlig del av ditt kontor.

High-definition HDMI splitter och switch

Sandberg erbjuder HDMI-sladdar med olika längder samt HDMI splitter och switch för att underlätta för användare att få ut högpresterande bild och ljud från flera källor och att skicka till många andra enheter.

USB Dockningsstationer för bärbara datorer

Sandberg erbjuder bärbara datorer enkel tillgång till hög hastighet på USB-portar och andra ljud- och bildenheter med USB dockingstation, för att uppnå en smidig och enkel anslutning med andra enheter.