Resultat:
Resultat: 173


Satechi - Tillbehör för en stilren livsstil

Satechi är ett amerikanskt tech-företag med huvudkontor i San Diego som startade sin verksamhet 2005. Företaget grundades av en grupp teknikentusiaster som såg ett stort behov av högkvalitativa tillbehör för Apple-produkter. Satechi har sedan dess utvecklats till en global marknadsledare i produktionen av innovativ teknik för en stilren livsstil.

Snygga laddare för mobiler och bärbara datorer

Satechis sortiment av snygga laddare är perfekta för att ladda mobilen eller bärbara datorn på ett modernt sätt. Dessa enheter är små och smidiga i storleken och kan enkelt användas både hemma och på resande fot. Satechi erbjuder en mängd olika laddare som också har flera portar för samtidig laddning av flera enheter.

Modern musikspelare med hög ljudkvalitet

Satechi har utvecklat en modern musikspelare med hög ljudkvalitet som passar perfekt för musikälskare på språng. Med sin stilrena design och hög ljudkvalitet är denna produkt en av de mest populära. Dessutom har Satechi integrerat trådlös Bluetooth-teknik för att du lätt ska kunna para ihop den med din smartphone.

Stilsäker högtalare för alla tillfällen

Deras högtalare är inte bara perfekta för att lyssna på musik med hög ljudkvalitet - de är även stilfulla och lättanvända. Satechi har flera högtalare i sortimentet som du kan använda på festen, på stranden eller hemma. Dessa högtalare är enkla att koppla ihop med dina enheter via Bluetooth.

Innovativa tangentbord och mus för både PC och Mac

Med sin stilrena design och högkvalitativa material är Satechis tangentbord och mus perfekta för både PC och Mac. De har utformats för att ge en behaglig användarupplevelse samtidigt som de är lättanvända och pålitliga. Satechi har flera olika modeller med bakgrundsbelysning, som passar perfekt för dig som söker efter ett tangentbord med extra funktioner.

Kreativa och smarta tillbehör för din mobiltelefon

Satechi har utvecklat en mängd olika tillbehör för att göra din mobiltelefon ännu smartare. Deras produkter inkluderar exempelvis trådlösa hörlurar, bilhållare och smarta laddare med flera portar. Produkterna har en stilren design och är lätta att använda.