På den här sidan kan du ta en närmare titt på vårt sortiment av hårdvara från Scythe. Sedan starten 2002 har Scythe legat bakom en rad populära hårdvarukomponenter till skarpa priser. Den japanska tillverkaren är övertygad om att de bästa produkterna härrör från en förståelse för kundens behov och förväntningar. Med sitt utbud av effektiv ventilation och kylning försöker Scythe bidra till att din dator inte överhettas, så att du kan uppnå en mer stabil prestanda. Utifrån denna princip har Scythe fått stort erkännande för bland annat sin serie av effektiva fans. Om du behöver en tyst men effektiv fläkt till din PC är detta märke därför ett självklart val. Du kan få Scythe-fläktar i flera olika prisklasser, så oavsett om du behöver en billigare modell eller en avancerad fläkt för high-end-spel så hittar du det förmodligen här. Dessutom är vi också glada över att kunna erbjuda våra kunder ett brett urval av deras populära CPU-kylare. Precis som sina fläktar finns Scythe CPU-kylare i varierande prisklasser, men alltid i samma höga kvalitet som kännetecknar alla deras produkter. Ta en närmare titt på hela urvalet nedan och hitta den som passar dina behov.

Resultat:
Resultat: 22


loader

Kort beskrivning: Scythe har etablerat sig som en ledande tillverkare av kylare, fläktar och strömförsörjning till datorer

Deras produkter är kända för sin höga kvalitet och pålitlighet, vilket gör dem till ett populärt val bland datorbyggare och entusiaster.

Låg ljudnivå för en optimerad arbetsmiljö

Scythes fläktar är kända för att ha en låg ljudnivå, vilket gör dem idealiska för arbetsmiljöer där tystnad är viktigt. Deras fläktar är perfekta för kontorsdatorer och andra platser där man vill minimera störande ljud och samtidigt ha en hög prestanda.

Unik design för att förbättra luftflödet

Scythe har tagit fram unika designlösningar för att optimera luftflödet och därmed sänka temperaturen i datorn. Genom att använda sig av innovativa tekniska lösningar kan Scythe erbjuda högsta möjliga prestanda samt en estetiskt tilltalande design på sina kylare och fläktar.

Effektiva fläktar för bättre datorkylning

Scythes effektiva fläktar är speciellt utformade för att förbättra kylningen i datorn. Genom att ha hög luftflödshastighet och hög statiskt tryck är deras fläktar idealiska för att hålla temperaturen nere och därmed förbättra datorns långsiktiga prestanda.

Hög kvalitet för maximal pålitlighet

Scythes produkter är kända för sin höga kvalitet och pålitlighet. Genom att använda sig av de bästa materialen och den senaste tekniken garanterar Scythe att deras produkter håller högsta möjliga standard och är tillförlitliga i alla situationer.

Miljövänliga och energieffektiva produkter

Scythe har tagit ett aktivt steg mot att bli mer miljövänliga genom att tillverka energieffektiva produkter och minimera sin påverkan på miljön. Deras fläktar och kylare är energieffektiva samtidigt som de ger högsta möjliga prestanda och därmed kan du vara säker på att dina produkter från Scythe har minimal påverkan på miljön.