Seagate har länge kompletterat den internationella marknaden med hårdvara i världsklass. Därför hittar du såklart även en hel del spännande produkter från det populära märket här på Fcomputer. Om du till exempel behöver en speciell typ av hårddisk så är den amerikanska tillverkaren precis grejen för dig. Du kan ta en titt på deras många produkter, i kategorierna PC/laptop, hårdvara, spel och diverse. Självklart håller vi oss uppdaterade med de senaste Seagate-produkterna och lägger regelbundet till nya artiklar, så att du har den bästa hårdvaran att välja mellan. Ta en närmare titt på vårt produktutbud och hitta det du saknar idag.

Resultat:
Resultat: 447


loader

Seagate - En av världens främsta tillverkare av datalagringsprodukter

Seagate är en global ledare inom utveckling, produktion och försäljning av datalagringsprodukter till företag och privatpersoner. Företaget grundades 1979 i Kalifornien och sedan dess har de fokuserat på att tillhandahålla innovativ och pålitlig teknik för att möta kundernas behov av datahantering och lagring.

Hos Seagate finner man ett brett sortiment av högkvalitativa externa och interna hårddiskar, SSD-enheter, NAS-enheter och andra datalagringsprodukter. De jobbar ständigt för att förbättra teknologin och tillförlitligheten hos sina produkter och är kända för att erbjuda robusta och pålitliga lösningar som fungerar oavsett vilken typ av data som behöver hanteras eller lagras.

Snabb överföringshastighet

Seagates produkter är kända för sin höga och stabila överföringshastighet som kan möta de höga kraven från företag och kräsna användare. Med deras SSD-enheter är hastigheten något utöver det vanliga och kan tillfredsställa även de mest högpresterande användarna.

Hög kapacitet

Seagates hårddiskar och SSD-enheter står för hög kapacitet och tillförlitlighet. Detta innebär att deras produktportfölj kan erbjuda allt från mindre lagringsutrymmen till lösningar för de som hanterar stora datamängder.

Stötdämpande egenskaper

För att vara säker på att ens data är säker är det viktigt att välja en produkt med stötdämpande egenskaper. Seagate har utvecklat produkter som hanterar stötar på ett optimalt sätt och skyddar data från skador vid till exempel oavsiktliga fall.

Låg energiförbrukning

Seagate strävar efter att minimera energiförbrukningen hos sina produkter, vilket också är en viktig faktor i att ta hand om miljön. Deras Energy Efficient-harddiskar är ett utmärkt val för alla som vill ha hög prestanda samtidigt som man kan ha en miljövänlig attityd.

Operativsystemskompatibilitet

Seagates produkter har hög kompatibilitet med olika operativsystem, vilket innebär att de flexibelt kan användas i de flesta typer av miljöer. Detta gör att Seagates produkter är det rätta valet oavsett vilket operativsystem man använder sig av.