Resultat:
Resultat: 5


Sekonic är världsledande inom mätinstrument för ljusmätning och exponeringskontroll

Företaget grundades 1951 i Japan, och har sedan dess utvecklat avancerade produkter som används av professionella fotografer, filmproducenter och fotostudios runtom i världen.

Bredt utbud av produkter för exakt ljusmätning

Sekonic erbjuder ett brett utbud av produkter för ljusmätning. Med deras mätinstrument kan användare exakt mäta ljusnivåer för att säkerställa perfekt exponeringskontroll. Deras mätare kan även mäta färgtemperatur, som är viktigt för att få rätt färgåtergivning i dina bilder. Sekonics produkter är av högsta kvalitet och pålitliga för professionellt bruk.

Användarvänliga mätare med modern teknik

Sekonic har lyckats kombinera traditionell teknik med moderna funktioner i deras mätare. Deras mätare har lättanvända gränssnitt med tydliga och precisa mätningar, vilket ger användarna möjlighet att fokusera på själva fotografering eller filmproduktion. Några av deras mest populära produkter är mätaren Sekonic L-858D-U, som har avancerade mätmöjligheter samt blixtmätning.

Högsta precision för exponeringskontroll

Sekonics ljusmätare ger fotografen en skillnad. Exponeringskontroll är grundläggande för att få en perfekt bild kvalitet, Sekonic instrument är perfekt för ändamålet, dess instrumentinduktion visar hur mycket mer eller mindre exponeringens utgångspotential finns, utöver det hjälper den med värden som kameran inte klarar av på egen hand såsom strobe. Den lilla storleken, exaktheten, enkelheten och hastigheten är de största fördelarna.

Lätt att ta med sig

Sekonic har utvecklat ljusmätare som är lätta att ta med sig. Deras produkter är små och smidiga, vilket gör dem perfekta för att bära med sig på fotograferingsuppdrag eller till fotostudios. Sekonics mätare kan enkelt läggas i väskan och tas fram när de behövs, vilket gör det enkelt att justera exponeringen eller mäta olika ljusförhållanden.

Innovativa funktioner för bättre exponering

Sekonic har utvecklat ett antal innovativa funktioner som hjälper användaren att få en bättre exponering. Ett exempel på detta är deras "DTS" system som hjälper till att mäta ljusförhållandet i en scen och ger användaren förslag på vilken exponering som ska användas. Deras mätare har också en "Data Transfer Software" som gör det enkelt att överföra mätdata till en dator eller smartphone för senare användning.