Sennheiser

Den tyska tillverkaren Sennheiser har under många år levererat ljud i världsklass i form av väldesignad hårdvara. Om du också är ett fan av bra ljud för din musik, film eller spelupplevelse, då bör du ta en titt på vårt utbud från Sennheiser. På Fcomputer säljer vi några av de bästa hörlurarna, headseten och in-ear-hörlurarna mm på marknaden, och många av dem är producerade av Sennheiser. Om du älskar ljud i bästa kvalitet bör du utan tvekan se över vårt urval av ljudenheter och headset från det välkända kvalitetsmärket. Vi lägger kontinuerligt till nya produkter i vårt sortiment så att du kan få det bästa ljudet till din utrustning.

Resultat:
Resultat: 38


loader

Sennheiser - Hörlurar och professionell ljudteknik

Sennheiser är ett tyskt företag med över 70 års erfarenhet av ljudteknik. De är välkända för att producera högkvalitativa hörlurar med en imponerande ljudkvalitet. Huvudkontoret ligger i Wedemark, Tyskland, där de också utvecklar och tillverkar de flesta av sina produkter.

Sennheiser är ledande inom hörlursindustrin och deras produkter används av både professionella ljudtekniker och konsumenter över hela världen. Företaget är specialiserat på högpresterande hörlurar som sträcker sig från in-ear-kopplingar till studiokvalitet över-ear-hörlurar.

Utmärkt ljudkvalitet

Sennheisers hörlurar har en imponerande ljudkvalitet som är svår att överträffa. De använder högkvalitativa material och de senaste teknikerna för att leverera en rik och detaljerad ljudupplevelse.

Design och tillverkning

Sennheiser lägger stor vikt vid design och tillverkning av sina produkter. Allt från materialval till slutprodukten är noggrant utformat och byggt för att uppnå maximal komfort och hållbarhet.

Professionell ljudteknik

Sennheiser är välkända för att producera högkvalitativa professionella ljudteknikprodukter, såsom mikrofoner och hörselskydd. De har samarbetat med några av de största namnen i musik- och underhållningsindustrin för att leverera den bästa möjliga upplevelsen.

Trådlös teknik

Sennheiser erbjuder en rad trådlösa hörlurar som ger en frihet när det gäller rörlighet och prestanda. Dessa hörlurar använder den senaste trådlösa tekniken för att ge en kristallklar ljudupplevelse.

Reparation och support

Sennheiser erbjuder utmärkt support och reparationstjänster för sina produkter. Företaget har ett stort nätverk av auktoriserade reparationscenter runt om i världen, vilket ger kunderna lugn i att veta att deras produkter kommer att vara i säkra händer.