Företaget Shuttle fokuserar på att göra datorer i små storlekar så att de inte tar lika mycket som en vanlig stationär dator. Dessutom kommer många av deras datorer som barebones-lösningar, vilket gör att du har kontroll över vilken hårdvara den ska byggas på. De är lysande som datorer till kontoret eller som t.ex. Mediacenter. Så om du behöver mer plats under skrivbordet eller ovanpå skulle det utan tvekan vara en idé att undersöka Shuttles PC-lösningar. På grund av storleken på dessa små men kraftfulla mini-datorer är det till och med möjligt att använda vissa modeller som stativ för din datorskärm, vilket sparar ännu mer utrymme.

Resultat:
Resultat: 59


loader

Shuttle - Datorer för alla behov

Shuttle är en tysk tillverkare av mini-PC:er och datorutrustning av högsta kvalitet. Sedan 1983 har de fokuserat på att erbjuda de mest tillförlitliga och kvalitativa produkterna för både hemmabruk och företag. Med en bred portfölj av mini-PC:er, skräddarsydda lösningar för digital skyltning och mediaspelare, så har Shuttle blivit en av de marknadsledande leverantörerna av systemlösningar.

Kompakt design

Shuttles mini-PC:er är välkända för sin kompakta design, vilket gör dem idealiska för användning som HTPC, digital skyltning eller POS-system. Även om deras datorer är små, saknar de inte kraft eller prestanda. Mini-PC:erna kommer i ett brett utbud av konfigurationer för att passa alla behov.

Högre produktivitet

Shuttles datorer är inte bara enkla att installera utan också mycket flexibla. Deras konfigurationer ger högre prestanda och produktivitet, vilket gör dem idealiska för företag som behöver kraftfulla datorer som tar upp minimalt utrymme. Deras datorer är också utformade för att uppfylla de högsta kraven för användning dygnet runt, sju dagar i veckan.

Enkel uppdatering och underhåll

Produkterna från Shuttle är mycket enkla att uppdatera och underhålla. De flesta av deras system har ett öppet utrymme för en extra enhet och enkel tillgång till minnesplatserna gör det möjligt att utöka RAM-minnet utan att man behöver demontera hela systemet. Detta minskar kostnaderna och tid som eljest skulle behöva läggas på att uppdatera och underhålla datorerna.

Energy Star-certifierade

Shuttles produkter är Energy Star-certifierade, vilket betyder att de har utformats för att vara energisnåla och miljövänliga. Deras datorer har energisparande funktioner som automatisk avstängning och återupptagande av systemet, vilket bidrar till en lägre elförbrukning och minskade driftskostnader.

Anpassningsbara och skräddarsydda lösningar

Shuttle är känd för att skapa skräddarsydda lösningar som passar kundernas unika behov. De kan också erbjuda en anpassbar design, där kunden kan välja färger, tryck och andra detaljer för att få en unik produkt. Denna anpassning ger både högre kvalitet och en högre känsla av engagemang från kunden.