Innovativ teknik och stilren design skapar framtidens lösningar, skapar grunden för Siemens produktsortiment som omfattar de flesta maskiner för moderna hushåll. Alla produkter kännetecknas av en hög teknisk standard och en långsiktig miljöhänsyn. I decennier har Siemens varit kända på världsmarknaden för sin känsla för design och kvalitet och är i detta sammanhang omöjlig att undvika. Vi erbjuder därför kaffemaskiner och stavmixer från det tyska företaget. Vi erbjuder bara våra kunder den bästa hårdvaran och elektroniken, men också möjligheten till en utsökt kopp kaffe med vårt urval av produkter från Siemens.

Resultat:
Resultat: 86


Siemens - Ledande inom teknik och innovation

Siemens är en tysk multinationell teknikjätte, grundat år 1847 och med huvudkontor i München. Företaget är ledande på global nivå inom teknik och innovation. Siemens är aktiv inom flera olika branscher, som energi, industri, hälsovård, infrastruktur och smarta städer.

Siemens är kända för att ha en stark forsknings- och utvecklingsavdelning, där de investerar stora summor varje år för att utveckla nya teknologier. De är också kända för att ha ett brett produktutbud av hög kvalitet. Siemens produkter och tjänster används av företag i olika branscher över hela världen.

Effektiva industriella lösningar

Siemens erbjuder innovativa industriella lösningar som bidrar till att öka produktiviteten och minska kostnaderna. Deras produkter inkluderar motorer, drivsystem, automationsteknik, industridatahantering och programvara för produktionsplanering och -styrning.

Hållbar energiproduktion

Siemens är en ledande leverantör av lösningar för hållbar energiproduktion. Deras produkter omfattar vind- och solkraftteknik, gasturbiner, avancerade ångturbiner och kärnkraftteknik. Siemens var en tidig aktör på marknaden för förnybar energi och har idag en stark position inom segmentet.

Innovation inom hälsovård

Siemens är en innovativ aktör inom hälsovårdsbranschen med en bred portfölj av diagnostiska bildsystem och laboratorieutrustning. Deras produkter omfattar CT- och MRI-system, ultraljud, röntgenutrustning och mikroskoper. Siemens produkter används av sjukhus, kliniker och forskare över hela världen.

Smarta städer och infrastruktur

Siemens erbjuder lösningar för att utveckla hållbara smarta städer. Deras produkter inkluderar järnvägs- och trafiksystem, energihanteringssystem och intelligenta byggnadslösningar. Allt i syfte att skapa en hållbar framtid med smarta och effektiva städer.

Digitalisering för framtiden

Siemens låser upp möjligheterna med digitalisering. De är ledande inom digitala lösningar för att optimera och automatisera produktions- och processhanteringsprocesser. Deras lösningar omfattar digitala tvillingar, artificiell intelligens och molnbaserade plattformar för storskaliga system.