På denna sida hittar du vårt produktsortiment från Silex. Om du letar efter en nätverkslösning för dig är det här ett bra ställe att börja. Som alltid gör vi vårt bästa för att hålla oss uppdaterade om den senaste utvecklingen från den populära tillverkaren. På så sätt har du tillgång till deras bästa utrustning när du handlar hos oss. Om du har några frågor angående vårt utbud eller angående specialprodukter från Silex är du alltid välkommen att kontakta oss. Ta en närmare titt på hela sortimentet nedan och hitta det du behöver här på Fcomputer.

Resultat:
Resultat: 11


Silex är en ledande tillverkare av högkvalitativa säkerhetslösningar som är specialiserade på brand- och larmhanteringsteknik

Deras unika teknik och innovativa produkter har gjort dem till en viktig aktör på marknaden för brandsäkerhet.

Tillförlitliga brandlarm

Silex tillverkar pålitliga brandlarm med hög detektionsförmåga och snabb reaktionstid. Deras avancerade teknik kan detektera rök och värme på ett tidigt stadium, vilket minskar risken för skador och minimerar kostnaderna. Dessa brandlarm har även en enkel användarhantering, vilket gör dem till ett utmärkt val för allmänna byggnader och kommersiella fastigheter.

Larmsystem för alla behov

Silex tillverkar en mängd olika larmsystem som passar för alla behov. Från mindre byggnader till stora industriområden, har Silex ett brett utbud av lösningar som är anpassade efter olika branscher. Deras installationsprocess är smidig och enkel med minimala störningar av verksamheten.

Automatiskt brandsläckningssystem

Silex tillverkar också automatiska brandsläckningssystem som garanterar snabb och effektiv släckning. Dessa system är anpassade för olika miljöer och kan hantera olika typer av brandrisker. Det automatiska brandsläckningssystemet med gas är exempelvis en effektiv lösning för att skydda värdefull utrustning som datarum.

Bevakningssystem med kameraövervakning

Silex tillverkar även kameraövervakningssystem för bevakning och skydd av fastigheter. Deras system har högupplösta kameror som ger klara och tydliga bilder, vilket underlättar vid eventuell brottsplatsundersökning. Dessa system kan enkelt integreras med befintliga säkerhetssystem för ett helhetsperspektiv.

Integration av säkerhetssystem

Silex kan integrera olika säkerhetssystem, både externa och interna, för att skapa en helhetslösning. Dessa system hjälper till att öka säkerheten och skydda värdefulla tillgångar. Ett integrerat säkerhetssystem ger också snabbare response vid eventuella incidenter. Silex integrerar även säkerhetssystem med befintliga system för att skapa en smidig och sömlös lösning.