Silverstone

Silverstone har länge producerat ett stort antal populära hårdvaruprodukter och vi har därför naturligtvis även ett urval som kommer att kunna väcka ditt intresse. Hos Fcomputer handlar det om kvalitet och design du kan lita på, vilket gör Silverstone till en självklar del av vårt sortiment. Om du behöver hårdvara till din PC är denna tillverkare definitivt värd att titta närmare på. Vi förhandlar t.ex. deras snygga och minimalistiska PC-skåp, väska, DVD-brännare mm hos Fcomputer. Se hela utbudet av hårdvara och kapslingar från Silverstone här.

Resultat:
Resultat: 189


loader

Silverstone är en innovativ tillverkare som grundades 2003 med målet att förse marknaden med högkvalitativ datorutrustning

Företaget är känt för sina högpresterande vätskekylningslösningar och ett brett utbud av datorchassin som är både snygga och robusta.

Högpresterande vätskekyllösningar

Silverstone har en bred portfölj av olika vätskekylningslösningar som passar både entusiaster och proffsanvändare. Deras lösningar ger överlägsen kylprestanda och är konstruerade för att effektivt hantera de senaste CPU- och GPU-arkitekturerna på marknaden. Silverstones kylsystem har också en hög byggkvalitet och är enkla att installera.

Miljövänliga datoraggregat

Silverstone fokuserar på energieffektivitet och tillverkar datoraggregat som uppfyller de senaste kraven för miljöcertifiering. Deras aggregat ger stabil strömförsörjning till datorn och minskar energiförbrukningen samtidigt som de fungerar tyst.

Multiplattformsdatorfodral

Silverstone har utvecklat en serie av högkvalitativa datorfodral som är utformade för att fungera med en mängd olika hårdvaruplattformar. Dessa fodral är utformade för att vara robusta och skydda komponenterna från skador och stötar, samtidigt som de har en snygg design.

Kompakt och stilren design

Silverstone har utvecklat flera datorchassin med en modern, minimalistisk design som passar perfekt i hem- eller kontorsmiljöer. Deras chassin är också utformade för att vara kompakta och enkla att arbeta med. De har också utmärkt värmeavledning för både luft- och vätskekylning.

Funktionella och tysta datorfläktar

Silverstones datorfläktar är kända för sin höga kvalitet och goda prestanda. De är också tysta och producerar minimalt med buller. Silverstone erbjuder fläktar med olika storlekar och hastigheter, så användarna kan hitta rätt fläkt för sina behov.