Resultat:
Resultat: 44


SKROSS - Ett globalt ledande märke inom reseaccessoarer

SKROSS är ett Schweiziskt märke som har tagit världen med storm genom sina innovativa lösningar för resenärer. SKROSS skapar produkter för att hjälpa resenärer att förhindra problem med strömadapter och andra reseaccessoarer. I mer än 15 år har SKROSS arbetat konstant med att förbättra sina produkter och erbjuda högkvalitativa lösningar till en global marknad.

Världsomfattande kompatibilitet

SKROSS produkter är kompatibla med vägguttag i över 150 länder. Du behöver inte oroa dig över olika pluggstandarder, eftersom SKROSS produkter kan användas på alla platser i världen.

Säkerhet garanterad

SKROSS använder alltid högsta kvalitet på sina produkter och garanterar säkerhet. Produkterna är CE-märkta och uppfyller alla internationella säkerhetsstandarder.

Multi-funktionalitet

SKROSS produkter är mer än bara en strömadapter. Du kan också hitta produkter som kombinerar flera funktioner som USB-portar och powerbanks inbyggda i en och samma produkt.

Högkvalitativa material

SKROSS använder endast material av högsta kvalitet för att säkerställa produkternas låga vikt, höga hållbarhet och kvalitet.

Miljövänliga produkter

SKROSS är mycket engagerade i att erbjuda miljövänliga lösningar. Flera av SKROSS produkter är tillverkade av återvinningsbara material och kan återanvändas på ett miljövänligt sätt.