På denna sida kan du ta en närmare titt på vårt sortiment från Speck. Det välkända varumärket står bakom väskor, ryggsäckar, ärmar och mycket mer och vi är därför också glada över att kunna erbjuda våra kunder ett brett utbud av dessa. Som alltid är du mer än välkommen att kontakta oss om du har några frågor angående val av produkt, eller i relation till urvalet i övrigt. Vi är alltid väldigt glada över att kunna hjälpa våra kunder att göra rätt köp. Ta en titt på sortimentet från Speck nedan och hitta det som passar dina önskemål och behov.

Resultat:
Resultat: 14


Speck - Skapar skyddande höljen för din enhet

Speck är en ledande tillverkare av högkvalitativa höljen för smarttelefoner och surfplattor. Sedan företaget grundades 2001 har de fokuserat på att tillverka skyddande höljen så att du kan använda din enhet utan att oroa dig för repor eller skador.

p-h2 Skydd mot stötar - Specks höljen är konstruerade för att skydda din enhet mot stötar och fall. De har en stöttålig kärna och en tålig yttre yta som håller din enhet trygg och skyddad.

p-h2 Design - Speck höljen kommer i många olika färger och mönster, så att du kan hitta en stil som passar just dig och din personliga smak. Hög kvalitet och läcker design är något som alltid utmärker Specks höljen.

p-h2 Antimikrobiell teknik - Förutom att skydda din enhet så integrerar många av Specks höljen också antimikrobiella tekniker som hindrar bakterier och mikroorganismer från att sprida sig på din telefon eller surfplatta.

p-h2 Passform och funktion - Specks höljen är konstruerade så att de passar perfekt på just din enhet, och låter dig använda knappar och portar utan problem.

p-h2 Miljövänliga material - Speck strävar alltid efter att skapa så miljövänliga produkter som möjligt. Därför är många av deras höljen tillverkade av biologiskt nedbrytbart eller återvunnet material.

Skydda din enhet med stil med Specks höljen

Speck är en amerikansk tillverkare av högkvalitativa höljen för smarttelefoner och surfplattor. I över 20 år har företaget tillverkat höljen som både skyddar enheten och ger den en touch av personlig stil.

Specks höljen konstrueras med avancerade tekniker och tillverkade av högkvalitativa material, vilket garanterar enastående skydd och stil. Många av höljena är också antimikrobiella, för att förhindra bakterier och smuts från att sprida sig på din enhet.

Med en Speck hölje får du den bästa kombinationen av stil och funktion, så du kan skydda din enhet utan att offra dess utseende. Speck finns tillgängligt för många olika modeller av telefoner och surfplattor, så att du kan hitta en stil som passar just dig.

Hos Speck är de också uppmärksamma på miljön, många höljen är därför tillverkade av återvunnet material eller biologiskt nedbrytbart material. Speck är ditt val om du vill ha en hög kvalitet hölje som skyddar din enhet samtidigt som du bidrar till en bättre miljö.