Om du dessutom vill undvika medioker datorutrustning, så är denna tillverkare ett självklart val för dig. SpeedLink står bakom ett brett urval av kvalitetshårdvara till skarpa priser. Tillverkaren har länge varit ett favoritmärke bland spelare. Behöver du till exempel en ergonomisk och väldesignad datormus, eller kanske ett praktiskt och snyggt gamertangentbord, så är SpeedLink ett riktigt bra ställe att börja. Du kan se vårt utbud från det erkända varumärket under kategorierna som tangentbord och möss, gamerutrustning, konsoltillbehör med mera. Självklart tillför vi kontinuerligt nya produkter i vårt sortiment, så att du alltid har ett varierat utbud av den bästa hårdvaran när du handlar här på Fcomputer. Dessutom är du mer än välkommen att kontakta oss om du har frågor angående produktval eller allmänna frågor angående vårt sortiment. Ta en titt på sidorna här och hitta det du saknar.

Resultat:
Resultat: 59


loader

Speedlink – Gaming till förmånligt pris

Speedlink är en tysk tillverkare av gamingutrustning och tillbehör grundad år 1998. Med över 20 års erfarenhet i branschen har Speedlink blivit en ledande aktör inom gamingvärlden genom att erbjuda kvalitativa produkter till förmånligt pris.

Gamingmus med hög precision

Speedlinks Gamingmus har en hög precision på upp till 5000 dpi som är optimalt för gamers. Musen är perfekt designad för att ge en bekväm spelande upplevelse timme efter timme. En viktjusteringsfunktion gör att du kan anpassa musen till din personliga spelstil.

Gamingheadset för intensiv ljudupplevelse

Med Speedlinks Gamingheadset får du en intensiv ljudupplevelse för spelen som du spelar. Headsetet är utrustat med högkvalitativa högtalarelement samt en ultraklart mikrofon som gör att du kan kommunicera med dina spelkamrater utan problem. Headsetet är också bekvämt att bära under längre spelsessioner.

Gamingklaviatur med "Anti-ghosting" teknologi

Med en Gamingklaviatur från Speedlink får du en perfekt balans mellan form och funktion. Med "Anti-ghosting" teknologi och individuella belysningar för varje tangent, är klaviaturen både praktisk och snygg. Klaviaturen har också en vattentät design som skyddar mot spill.

Gamingkontroller som är ergonomiska

Med Speedlinks Gamingkontroller får du en ergonomisk design som passar för långa spelsessioner. Med en trådbunden design garanteras en hög respons från spelen. Kontrollerna är också utrustade med turboknappar som garanterar optimerade spelprestanda.

Ratt och pedaler för en realistisk körupplevelse

Med Speedlinks ratt och pedaler får du en verkligt realistisk körupplevelse vid ditt favoritspår. Rattarna och pedaler är utrustade med vibrationer för att förbättra realismen. Med justerbara gas- och bromspedaler möjliggörs din unika körstil.