Om du vill ha ett slitstarkt och snyggt fodral till din mobiltelefon så har den erfarna tillverkaren Spigen förmodligen det du behöver. Varumärket har designat många olika fodral för smartphones och här på Fcomputer har vi ett varierat utbud av dessa. Med Spigen får du kvalitet i en speciell klass och till och med till skarpa priser, så du kan få bra skydd för din telefon, oavsett budget. Om detta låter som något för dig, ta en titt på urvalet nedan och hitta den modell som passar din smak. Som alltid är du varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor angående vårt urval.

Resultat:
Resultat: 15


Spigen - Skydd för dina mobila enheter

Spigen är en global ledare inom tillverkning av högkvalitativa skydd för smartphones, surfplattor och bärbara datorer. Med en stark passion för innovation och kvalitet erbjuder Spigen en bred portfölj av produkter som skyddar dina mobila enheter från skador i vardagen.

Militärkvalitet

Spigen's produkter är tillverkade i material av militärkvalitet som ger oöverträffad skydd till dina mobila enheter. Dessa skydd är testade och uppvisar hög stötupptagningsförmåga och motståndskraft mot repor och skador.

Slimmad design

Spigen's produkter är kända för sina smidiga och eleganta design som inte påverkar utseendet på dina mobila enheter. Dessa skydd är utformade för att vara tunna och lätta för att göra det enkelt att hantera dina enheter.

Drop Protection

Spigen har utvecklat specialiserade skydd som erbjuder utmärkt skydd mot fallskador. Dessa skydd är utformade för att absorbera stötar och skydda dina enheter från skador vid fall på hårda ytor.

Vattenavstötande

Spigen's produkter är utformade för att skydda dina mobila enheter från vatten- och fuktskador. Dessa skydd är tillverkade med vattenavvisande material som håller dina enheter torra och skyddade.

Skärmskydd

Spigen's skärmskydd är tillverkade av högkvalitativt glas som skyddar skärmen från repor och stötar. Dessa skydd ger en kristallklar bild och låter dig använda enheten utan några hinder.