SteelSeries

Om du är en gamer och förtjust i kvalitetsutrustning, så har du förmodligen redan blivit bekant med det populära märket SteelSeries. Den välrenommerade danska tillverkaren står bakom en stor mängd olika gamerutrustning, som headset med ljud i en speciell klass. Därför hittar du självklart även ett brett utbud från SteelSeries här på Fcomputer. Vi får ofta in nya produkter till vårt växande sortiment, så du har tillgång till den bästa hårdvaran på marknaden när du besöker oss. Du hittar vårt utbud under kategorier som PC och laptop, tangentbord och möss, skrivbordstillbehör och såklart vår spelkategori. Oavsett om du behöver en ergonomisk mus eller ett riktigt gamertangentbord i stilren design kan du förmodligen hitta en passande produkt på dessa sidor. Om du inte heller vill kompromissa med din utrustning, ta en titt på vårt omfattande sortiment från den framgångsrika tillverkaren och optimera din spelupplevelse då och då.

Resultat:
Resultat: 73


loader

SteelSeries är en global ledare inom datorperiferiutrustning med hög kvalitet och prestanda

Företaget grundades 2001 med en passion för att skapa verktyg som förbättrar prestandan för alla e-sportspelare. Med över 15 års erfarenhet har de vuxit till att bli en av de mest respekterade och innovativa företagen inom gaming-miljön.

Högpresterande datortillbehör

SteelSeries tillhandahåller högkvalitativ datortillbehör som möss, tangentbord och hörlurar. Dessa produkter är designade för att ge användarna en konkurrensfördel, oavsett om det är under långa spelsessioner eller i arbetsmiljöer. Med utmärkt ergonomisk design och tekniska innovationer erbjuder SteelSeries produkter med hög prestanda och komfort.

Professionella eSport-tillbehör

Fråga någon professionell eSport-spelare vilken mus de föredrar, och du kommer höra SteelSeries som namngivna förstavalet. Företaget stödjer läktarna med deras mest populära mus, QcK-serien som tar fram de bästa inom precision och hastighet. Med deras unika trådlösa tangentbord och hörlurar gynnas spelaren av den senaste tekniken för att uppnå maximal effektivitet och prestanda.

Unik konstruktion för onlinetävlingar

Tillhörighet till SteelSeries är ett bevis på att du är seriös om ditt spelande, oavsett om det är casual eller professionellt. SteelSeries har förstått hur varje detalj i spelupplevelsen påverkar prestanda och inriktar sig på att ge den bästa möjliga upplevelsen för spelare. Med detaljer som RGB-belyst design, snabb svarstid och anpassad programvara ger SteelSeries levererar de ultimata verktygen för allvarliga spelare som vill optimera sin prestation.

Ljudteknik för exceptionell ljudkvalitet

Företaget använder den senaste tekniken inom ljudprodukter för att ge sina kunder en fantastisk ljudupplevelse. Hörlurar är en av SteelSeries mest kända produkter. De erbjuder högkvalitativ ljudupplevelse med egenutvecklad överlägsen live-miks teknologi, Dolby atmos teknologi med brusreducering samt en isolerande byggnad med hög ljudkvalitet. Det är en ljudupplevelse som spelare kan förlita sig på för att höra alla ljud som är viktiga för att anpassa spelet bättre.

Samarbete med ledande spelare och professionella eSportstjärnor

SteelSeries har ett långt samarbete med några av de mest respekterade och berömda spelarna och esportsstjärnorna i branschen. Detta partnerskap hjälper företaget att skapa produkter som är utformade för att möta behoven hos dessa högpresterande professionella spelare, och det ger dem också insikt i hur produkterna kan förbättras och optimeras för att möta kraven från spelare på alla nivåer.