Super Micro

Den amerikanska tillverkaren av serverhårdvara, Supermicro, står bakom ett stort antal spännande produkter som du kan titta närmare på på sidorna här. När det kommer till serverlösningar är det viktigt att du kan lita på produkten – och det kan du göra i hög grad med Supermicro. Du kan se vårt utbud av rackservrar, serverblad, kapslingar för att bygga egna rack och mycket mer från det välkända varumärket här. Om du funderar på att sätta upp en server så har vi därför ett enormt urval av högkvalitativa produkter för just detta ändamål. Du hittar helt enkelt allt för optimerade serverlösningar från Supermicro. På Fcomputer vi dessutom givetvis kontinuerligt vårt utbud med nya och spännande produkter.

Resultat:
Resultat: 786


loader

Super Micro - servrar och systemlösningar

Super Micro är en av världens ledande tillverkare av servrar och systemlösningar för datalagring och molntjänster. Företaget grundades 1993 i Kalifornien och har sedan dess utvecklat innovativa lösningar för att möta den snabbt växande efterfrågan på datorkapacitet och datalagringsförmåga.

Kraftfulla servrar för högpresterande databehandling

Super Micros servrar är utformade för att hantera de mest krävande uppgifterna, från storskalig datalagring till avancerad databehandling och analys. Deras servrar har enastående prestanda och är konstruerade för att möta kraven från företag och organisationer i alla branscher.

Effektiva system för datacenter och molntjänster

Super Micros systemlösningar är konstruerade för att optimera energiförbrukningen och minimera underhållsbehoven för datacenter och molntjänster. Deras innovativa teknik gör det möjligt att hantera stora mängder data på ett effektivt sätt, samtidigt som man minskar kostnaderna och miljöpåverkan.

Anpassningsbara lösningar för företagsbehov

Super Micros produkter är skräddarsydda för att möta specifika behov hos företag och organisationer. Deras produkter är designade för att kunna anpassas och integreras med kundens befintliga system, vilket gör det enklare att uppgradera och utöka systemen vid behov.

Säkra och pålitliga system för datahantering

Super Micros servrar och systemlösningar är konstruerade med säkerhet och tillförlitlighet i åtanke. Deras produkter är testade och certifierade enligt de högsta standarderna för datasäkerhet, och är utformade för att hålla igång 24/7 pålitligt och utan problem.

Bred produktportfölj för alla behov

Super Micro erbjuder en bred produktportfölj av servrar och systemlösningar för att möta olika behov inom datalagring och databehandling. Deras produkter omfattar allt från små SKUs för mindre organisationer till högpresterande serverkluster för stora företag och molntjänster.