TallyGenicom

På Fcomputer är det viktigt för oss att du har tillgång till den bästa hårdvaran och elektroniska utrustningen på marknaden. För detta ändamål är det såklart också nödvändigt att ha de skickligaste tillverkarna och därför har vi ett brett utbud från TallyGenicom. Om du letar efter utrustning och tillbehör till din skrivare, då har du kommit till rätt plats. TallyGenicom står bakom ett omfattande utbud av förbrukningsvaror och slitdelar för scanning och utskrift, inklusive bland annat färgband, toner och toneruppsamlare. Ta en titt här nedan och hitta den som passar dina behov och önskemål.

Resultat:
Resultat: 18


TallyGenicom - Kvalitets skrivare sedan 1948

TallyGenicom är en av de mest prestigefyllda tillverkarna av skrivare i världen. Det grundades 1948 i USA under namnet Tally and Genicom efter att två företag slogs ihop. TallyGenicom fortsätter att vara en ledare inom sitt område genom att erbjuda högkvalitativa skrivare med hög prestanda och hastighet.

TallyGenicom levererar en bred portfölj av produkter, inklusive skrivare med både färg- och svartvita alternativ. Deras skrivare har en hög produktivitet och är mycket tillförlitliga, vilket garanterar hög prestanda och toppeffektivitet för användarna.

Med högklassig teknologi och smarta funktioner som bläck och tonerbesparing, dubbelzonerutskrift, trådlös anslutning och högkvalitativa färgutskrifter har TallyGenicoms produkter visat sig vara idealiska för olika företag.

Snabb utskriftshastighet

TallyGenicoms skrivare garanterar en snabb utskriftshastighet och prestanda som minskar väntetiderna i de mest krävande arbetsflödena. Inom några sekunder kan du skriva ut högkvalitativa dokument.

Kraftfulla alternativ för färg och svartvit utskrift

Med TallyGenicoms breda portfölj av produkter kan du enkelt välja mellan en mängd olika färg- och svartvita alternativ för att uppfylla dina specifika behov. Oavsett om det gäller rapporter, bilder eller marknadsföringsmaterial, har du allt du behöver för att göra en imponerande presentation.

Kvalitativ tonerbesparing

TallyGenicom har tonerbesparande drivrutiner som hjälper dig att minska både dina kostnader och miljöpåverkan. Med hjälp av dessa funktioner kan du minska toner- och bläckförbrukningen och samtidigt öka produktiviteten.

Stor kapacitet för pappershantering

TallyGenicom skrivare levereras med en stor papperskapacitet som förenklar hanteringen av stora utskriftsuppgifter. Deras universella pappersmagasin har en kapacitet på upp till 500 ark, vilket betyder att det går lika snabbt att skriva ut en femsidorsrapport som en 50-sidorsrapport.

Högkvalitativ färgutskrift

Med TallyGenicoms högkvalitativa färgutskrifter kan du enkelt skriva ut professionella bilder och marknadsföringsmaterial. Deras färgskrivare har en högre upplösning och mer detaljer av högsta kvalitet jämfört med andra tillverkare. TallyGenicoms färgskrivare är idealiska för allt från reklamblad till produktbroschyrer och presentationsmaterial.