Den amerikanskbaserade tillverkaren Targus producerar till stor del några av de bästa lösningarna inom dockningsstationer för bärbara datorer, datorväskor, fodral till bärbara datorer och andra mobila enheter, skärmskydd och mycket mer. Därför kan du självklart även hitta ett brett utbud hos oss, från den välkända tillverkaren. För 30 år sedan var Targus pionjär inom kategorin datorväskor och fortsätter idag genom att samarbeta med topptillverkare av datorutrustning för att ge dig det bästa skyddet för dina bärbara datorenheter. Oavsett om du har en bärbar dator, en surfplatta, smartphone eller något annat är Targus utan tvekan ett av de bästa valen när det kommer till skydd, transport och säkerhet.

Resultat:
Resultat: 409


loader

Targus - Företaget som revolutionerar teknikindustrin

Targus är en ledande tillverkare av kvalitativa tekniska tillbehör med en stark passion för innovation och teknologi. Företaget grundades 1983 med målet att revolutionera teknikindustrin och har sedan dess skapat en rad framgångsrika produkter som har stöd från både företag och konsumenter över hela världen.

Targus specialiserar sig på att utveckla produkter som gör användning av teknik smidigare och enklare i det dagliga livet. Med en lång historia av innovation och en stark passion för att förbättra användarupplevelsen, har Targus utvecklat ett rykte som en av de mest betrodda tillverkarna i branschen.

Högeffektiva väskor för bärbara datorer

Targus erbjuder ett brett sortiment av väskor för bärbara datorer för att underlätta transport och skydd för de som använder teknik på språng. Deras högkvalitativa väskor är kapabla att skydda mot stötar, repor och vatten, samtidigt som de är lätta och praktiska att använda.

Tillbehör för video och ljud

Targus har ett omfattande sortiment av video- och ljudtillbehör för datorer, perfekta för hemmakontor eller konferenser. Deras högkvalitativa webbkameror, högtalare och headset är lättanvända och av hög kvalitet, vilket möjliggör en exceptionell användarupplevelse.

Tangentbordsväskor

Targus erbjuder unika tangentbordsväskor, vilket gör att användare enkelt kan konvertera sina surfplattor till laptops. Dessutom är väskorna tillverkade av förstklassigt material som skyddar surfplattans skärm och ger extra stabilitet vid skrivning.

Bildskärmsfilter

Targus tillverkar alla typer av filter för att skydda datoranvändare mot skadlig strålning. Deras bildskärmsfilter är utformade för att minska trötthet, skydda mot blått ljus och främja ergonomisk användning.

Dockningsstationer

Targus dockningsstationer är perfekta för att öka produktiviteten på ditt skrivbord. De gör att du kan ansluta upp till två externa skärmar, tangentbord och mus, samt andra enheter samtidigt. Dessutom är de lätta att använda, vilket gör det enkelt att anpassa den till dina produktivitetsbehov.