Här på denna sida hittar du vårt urval från Technaxx. Den populära tillverkaren har länge legat bakom ett stort antal välkända produkter och du kan hitta ett brett utbud av dessa här hos oss. Vill du vara säker på att musiken låter som den ska kan vi erbjuda bland annat öronproppar och hörlurar från Technaxx. Vi har bekväma öronproppar och trådlösa Bluetooth-hörlurar i flera prisklasser så att alla kan vara med, oavsett budget. Vill du ha högtalare med bra ljud kan Technaxx uppfylla dina önskemål även här. Som med flera av deras hörlurar finns även många högtalare från Technaxx med trådlös funktion så att du enkelt kan koppla dem till din smartphone. Vi har även deras populära MP3-spelare, både i den dyrare och billigare delen av prisskalan. Du kan även hitta ett brett utbud av webbkameror när du handlar hos oss, inklusive övervakningskameror som kan kopplas till dina elektroniska enheter. Detta är bara några av de produkter vi erbjuder från Technaxx och vi lägger naturligtvis till nya artiklar löpande. Kontakta oss gärna om du har några frågor angående vårt urval. Ta en närmare titt på utbudet nedan och hitta den högtalare eller webbkamera som passar dina preferenser och behov.

Resultat:
Resultat: 19


Teknik och innovation med Technaxx

Technaxx är en innovativ tillverkare av elektroniska produkter som har varit verksamma i mer än 20 år. Utöver sitt huvudkontor i Tyskland har företaget lokala kontor över hela världen och är kända för att erbjuda hög kvalitet och pålitliga produkter till sina kunder.

Komfort och säkerhet med Technaxx övervakningskameror

Technaxx erbjuder ett brett utbud av övervakningskameror som säkerställer en trygg miljö. De är enkla att installera och använda och ger hög kvalitet på bilder och videor. Med funktioner som rörelsedetektering och fjärråtkomst ger Technaxx användarna möjlighet att övervaka sitt hem eller företag var de än befinner sig.

Upptäck nya världar med Technaxx VR-glasögon

Technaxx VR-glasögon ger användare möjlighet att uppleva spännande virtuella verkligheter. Med högkvalitativa glasögon och intuitive kontroller för en sömlös upplevelse. Användare kan utforska nya världar, spela spel och titta på filmer i 3D.

Njut av högkvalitativ ljudupplevelse med Technaxx högtalare

Technaxx högtalare ger användare tillgång till en högkvalitativ ljudupplevelse. De är enkla att ansluta och använda och ger en kraftfull och klar ljudkvalitet. Med en portabel design kan användare ta med högtalarna vart de än går för att njuta av musik och andra ljudupplevelser.

Ladda upp med Technaxx power banks

Technaxx power banks ger användare en tillförlitlig kraftkälla för att hålla enheterna igång hela dagen. Power banks är lätta att transportera och ger tillräckligt med kraft för att ladda upp en enhet flera gånger om. Med snabb laddningsteknik kan användare snabbt ladda upp sina enheter och vara igång igen.

Styr belysningen med Technaxx Smart Home-lösningar

Technaxx Smart Home-lösningar ger användare möjlighet att styra belysningen i hemmet med hjälp av en app eller röststyrning. Smarta belysningslösningar ger användare kontroll över belysningen var som helst och när som helst. Tekniken är enkel att installera och använda, och ger en bekväm och energieffektiv lösning.