Här på sidan kan du ta en närmare titt på vårt utbud från Tecxus. Det välkända varumärket ligger bakom bland annat standardbatterier till skarpa priser och strömförsörjning. Därför kan du självklart även hitta ett varierat sortiment av dessa på denna sida. På Fcomputer går vi långt för att kunna erbjuda våra kunder den bästa utrustningen, från de bästa tillverkarna på marknaden. Skulle du ha några frågor angående val av produkt, eller angående vårt utbud i övrigt, är du som alltid varmt välkommen att kontakta oss. Ta en närmare titt på sortimentet nedan och hitta den Tecxus-produkt du saknar.

Resultat:
Resultat: 4


Tecxus - batteritillverkare med hög kvalitet

Tecxus är en erfaren batteritillverkare som grundades i Tyskland 1999. Med sin höga kvalitet och användarvänliga design har Tecxus lyckats bygga upp ett starkt rykte inom batteribranschen. Företaget har sitt huvudkontor i Tyskland och har distributörer över hela världen, inklusive Sverige.

Tecxus tillverkar ett brett sortiment av batterier med olika kemiska sammansättningar, inklusive alkaliska, litiumjonteknik, NiMH och NiCd. Deras produkter används i en mängd olika applikationer, inklusive kamerautrustning, radiostyrning, hushållsapparater och nödljus. Tecxus strävar alltid efter att producera högsta möjliga kvalitet när det gäller drifttid, prestanda och hållbarhet.

Lång livslängd

Tecxus erbjuder batterier med en lång livslängd, vilket innebär att du inte behöver byta batterier lika ofta. Deras produkter är pålitliga, energieffektiva och ger en konsekvent prestanda över hela livslängden.

Miljövänliga alternativ

Tecxus strävar efter att minimera sin miljöpåverkan och därför erbjuder företaget batterier med låga halter av miljöfarliga ämnen. Dessutom är Tecxus återvinningsbara produkter ett miljömedvetet val.

Hög prestanda

Med Tecxus produkter kan du lita på hög prestanda och pålitlighet. Företagets batterier levererar konsekvent ström och har en utmärkt kapacitetsnivå, även under hög belastning.

Designad för professionell användning

Tecxus tillverkar batterier som är särskilt designade för professionell användning. Dessa produkter har hög motståndskraft och kan klara av krävande situationer.

Flexibla applikationer

Tecxus erbjuder ett brett sortiment av batterier som kan användas i en mängd olika applikationer, vilket gör att du kan hitta en produkt som passar specifikt för din utrustning.