Tefal är varumärket för dig som vill ha hållbara och väldesignade köksmaskiner till bra priser. Hos den erfarna och innovativa tillverkaren kan du bland annat få eleganta vattenkokare, hamburgervänliga stekpannor och våffeljärn av hög kvalitet. Vi kan även erbjuda smarta smörgåsbrödrostar och flera hushållsapparater. Om du till exempel var intresserad av ett effektivt strykjärn, eller kanske en ånggenerator, kan vi säkert matcha dina önskemål. Detta är bara ett urval av hela vårt utbud och vi lägger regelbundet till nya produkter. Har du frågor i samband med sortimentet hjälper vi dig alltid gärna att hitta rätt varor för dig.

Resultat:
Resultat: 29


Tefal - Franska mästare på köksredskap

Tefal är en fransk ledande tillverkare av högkvalitativa köksprodukter och apparater. Företaget grundades 1956 och är kända för sin innovativa teknologi som ger användaren enkelhet och effektivitet i köket.

Tefal’s sortiment innefattar allt från stekpannor, grytor, till ris- och tryckkokare. Tefals engagemang i att skapa tillförlitliga, högkvalitativa, men ändå lätt användbara produkter, är en av de många anledningarna till varför de är valda av många kockar runt om i världen.

Lång livslängd

Tefals produkter är gjorda med hög kvalitet och tillförlitlighet, vilket gör att de håller länge och är en mycket hållbar investering för ditt kök.

Effektiv uppvärmningsteknik

Tefals stekpannor har non-stick-beläggning och en unik uppvärmningsteknik, vilket gör att maten värms upp jämnt och snabbt vilket ger perfekt resultat och håller maten smakfull och saftig.

Stryktåliga grytor och pannor

Deras grytor och stekpannor är tillverkade av hållbara material som båtar en högsta strykningstålighet. Du kan laga mat utan rädsla för att repa eller skada dina köksredskap.

Lättanvända apparater

Tefals apparater och tillbehör är lätta att använda och rengöra. Med sina intuitiva funktioner och användarvänliga design, kommer du att älska hur enkelt och smidigt du kan laga mat.

Smart design på tillbehör

Tefals sortiment av tillbehör så som köksmaskiner, vispar och andra verktyg är smart designade och tillåter dig att laga mat och baka på ett enkelt och tidseffektivt sätt. Varför inte upptäcka varför så många kockar runt om i världen väljer just Tefal redskap och tillbehör för att skapa mästerverk i köket?