Här på Fcomputer får du inte bara ett stort urval av hårdvara, utan även all slags utrustning och tillbehör. Om du är i behov av en snygg och tålig väska för att till exempel transportera din bärbara dator eller surfplatta, då kan du hitta ett brett utbud av spännande produkter från Tucano här. Varumärket har länge stått för ett brett utbud av hölster, väskor, fodral och ärmar för olika hårdvara, men även hårdvara i sig. Tucano producerar bl.a. praktisk datormus, olika kablar med mera. Vi hjälper alltid gärna våra kunder, så skulle du ha några frågor angående vårt sortiment är du varmt välkommen att kontakta oss. Ta en titt på urvalet från den populära tillverkaren på dessa sidor och hitta det du behöver för din hårdvara hos oss.

Resultat:
Resultat: 94


loader

TUCANO - Laptopväskor för den moderna användaren

Tucano är en italiensk tillverkare som specialiserar sig på högkvalitativa laptopväskor och tillbehör för den moderna användaren. Med över 30 års erfarenhet av att designa och utveckla produkter för att underlätta mobilt arbete, har Tucano vunnit förtroende från företag och privatpersoner runtom i världen.

Stötskydd

Tucanos laptopväskor utrustas med högkvalitativa stötskydd och material för att skydda din enhet mot repor, stötar och fall. Dessa lösningar inkluderar skyddande paneler, fickor och vadderade fack som minskar risken för skador och slitage på din värdefulla teknik.

Bärbarhet

Utformade med den mobila användaren i åtanke, är Tucanos laptopväskor praktiska och lätta att bära med sig. Finns i olika modeller, med alternativ som bärremmar, vadderade handtag och hjul för enkel transport. Du kan vara säker på att din laptop är säker i resväskan.

Snygg design

Med en stark italiensk designtradition i botten, kännetecknas Tucanos produkter av ett modernt och högkvalitativt utseende. Tucano använder sig av högkvalitativa material och färger som ger en exklusiv känsla. Oavsett om du väljer en enkel modell eller lägger extra pengar på premiumdesignen, så är du garanterad en snygg och stilren produkt.

Fuktighetsskydd

Tucanos laptopväskor är inte bara praktiska utan också robusta och hållbara. Många av väskorna är utrustade med vattentäta eller fuktighetsskyddande material för att säkerställa att din teknik håller sig torr genom alla förhållanden. Med Tucano kan du vara säker på att din laptop alltid är skyddad.

Utrymme

Till skillnad från andra tillverkare av laptopväskor, lyckas Tucano optimera utrymmet i väskorna utan att ta bort något av dess stödkvaliteter. Ofta har deras produkter väl tilltaget utrymme för att förvara tillbehör såsom laddare, mus, block och mycket mer. Även med alla tillbehör är det lätt att hitta den laptop du vill använda tack vare dess snygga design och goda kvalité.