Turtle Beach

Behöver du till exempel bra ljud för din spelupplevelse, så är Turtle Beach ett självklart val. Den populära tillverkaren står bakom ett stort antal olika produkter för ljud, inklusive vackra headset. Få saker kan förbättra ens spelupplevelse som ett riktigt gamer-headset som nästan ger känslan av att kliva in i spelvärlden. Vi håller oss uppdaterade om den senaste utvecklingen från Turtle Beach, så att du får den bästa utrustningen när du handlar hos oss. Har du frågor angående vårt sortiment, eller kanske specialprodukter, är du varmt välkommen att kontakta oss. Du hittar urvalet nedan.

Resultat:
Resultat: 58


loader

Kort beskrivning av tillverkaren Turtle Beach

Turtle Beach är en av de mest välkända tillverkarna av dator- och speltillbehör i världen. Sedan 1975 har företaget specialiserat sig på att producera högkvalitativa headset för gaming, musik och kommunikation. Syftet är att leverera en förstklassig ljudupplevelse till kunderna, oavsett om man spelar, lyssnar på musik eller använder headsetet för kommunikation.

Trådlösa gaming-headset för en ultimat spelupplevelse

Turtle Beachs trådlösa headset ger en smidig spelupplevelse med kraftfullt ljud och en töjbart band som formar sig efter huvudet. Headsetet är lätt till vikt och det överlägsna ljudet tar dig till en annan nivå. Funktioner inkluderar: avtagbar mikrofon, omslutande öronkåpor, snabb åtkomst till ljud- och volymkontroller, och en justerbar EQ inställning för den perfekta anpassningen.

Musik-hörlurar för en förstklassig ljudupplevelse

Turtle Beachs musik-hörlurar ger den högsta ljudupplevelsen med en kombination av lyx och komfort. Hörlurarna har imponerande hög-presterande enheter och en stilren design, vilket gör att de är perfekta för både lyssning till musik och för telefonsamtal. Funktioner inkluderar: rundade öronkuddar i läder, justerbar band, inbyggd mikrofon och fantastisk bas.

Kommunikation-headset för effektivt samarbete

Turtle Beachs kommunikation-headset är idealiska för användare som söker tydliga ljud i hög kvalitet. Detta headset fokuserar på produktivitet och prestanda. Det är utformad för att optimera din röst och hörsel, medan också hörselkomforten är högsta prioritet. Funktioner inkluderar: kompatibilitet med alla USB-enheter, dynamisk brusreducerings-funktion, bred-band-stereo och mycket mer.

Hörlurar med brusreducerings-funktion för en avkopplande lyssningsupplevelse

Turtle Beachs hörlurar med brusreducering har en unik teknologi som riktar in sig på högfrekventa ljud och brus i bakgrunden för att ge en mer avkopplande lyssningsupplevelse. Headsetet har ett lågt och förvrängningsfritt ljud, vilket gör det lämpligt för alla sorters mellanhög musiklyssning både inom- och utomhus. Funktioner inkluderar: brusreducering och en minnes-skum öronkåpa för extra komfort.

Multiplattform-heaset för enkel anslutning till all utrustning

Turtle Beachs Multiplattform-headset erbjuder en enkel anslutning till en mängd olika enheter för spel, chatt och musik. Headsetet tillåter användaren att flytta fritt mellan plattformar utan att förlora kvaliteten på ljudet. Funktioner inkluderar: universal plug and play, högkvalitativt ljud, ergonomisk design och en integrerad mikrofon som ger kristallklart ljud.