Här hittar du vårt urval från den amerikanska tillverkaren av trådlösa nätverksanslutningar, Ubiquiti. Om du dessutom vill ha ett pålitligt nätverk till ett skarpt pris kan du ta en titt på vårt breda utbud från Ubiquiti. Vi erbjuder ett brett utbud av pålitliga och effektiva produkter från det framgångsrika företaget, här på Fcomputer. Om du till exempel är i behov av en trådlös Access Point eller olika Gigabit-hubbar och switchar, då har du kommit helt rätt. Letar du efter trådlösa broar kan Ubiquiti möta dina önskemål även här. Vi kan även erbjuda bullerskydd i flera olika prisklasser från det erfarna märket, samt övervakningskameror av högsta kvalitet. Det här är bara några av Ubiquiti-produkterna du kan hitta hos oss och vi uppdaterar naturligtvis vårt sortiment löpande. På så sätt har du tillgång till de bästa produkterna när du handlar hos oss. Dessutom är du alltid mer än välkommen att kontakta vår kundtjänst om du har några frågor angående produktval eller urvalet i övrigt. Undvik att kompromissa med kvalitet och pris – se hela sortimentet från Ubiquiti på sidan här och gör ett bra köp, redan idag.

Resultat:
Resultat: 533


loader

Ubiquiti är en ledande tillverkare av nätverksprodukter för både företag och privatpersoner

Företaget grundades år 2005 av Robert J. Pera och har sitt huvudkontor i San Jose, Kalifornien. Ubiquiti erbjuder ett komplett sortiment av nätverksprodukter, inklusive trådlösa routrar, accesspunkter, switchar och mycket mer.

Användarvänliga trådlösa produkter

Ubiquiti erbjuder trådlösa routrar och accesspunkter som är mycket enkla att använda. Dessa produkter är konstruerade för att fungera smidigt med minimalt underhåll. Ubiquitis trådlösa produkter är också mycket tillförlitliga och presterar på hög nivå.

Proffsig teknik för företagsnätverk

För företag kan Ubiquiti erbjuda avancerade nätverkslösningar som passar kraven för arbetsplatsen. Deras switchar och andra produkter är konstruerade med pålitlig teknik och är flexibla nog att anpassas till företagets behov.

Väderbeständiga produkter för utomhusbruk

Ubiquiti tillverkar också utomhusrouters och accesspunkter som är konstruerade för att stå emot väder och vind. Dessa produkter är idealiska för användning på tak eller i andra utomhusmiljöer, och ger stark signalstyrka och snabb anslutning vid behov.

Produkter för övervakning av nätverkstrafik

Ubiquitis switchar inkluderar avancerad teknik för övervakning av nätverkstrafik. Dessa produkter kan bidra till att minska belastningen på nätverket genom att optimera trafiken för den mest effektiva överföring.

Cloud-lösningar för hantering av nätverk

Ubiquiti erbjuder också molnbaserade verktyg för hantering av nätverk, vilket gör det enkelt att övervaka, konfigurera och hantera enheter från var som helst. Dessa verktyg gör det också enklare att felsöka problem och åtgärda eventuella fel som uppstår.