På denna sida hittar du vårt urval från Verbatim. Verbatim har i decennier levererat en mängd kvalitetshårdvara till den internationella marknaden och nu kan du även dra nytta av deras urval här på Fcomputer. Om du till exempel behöver något speciellt för lagring och backup, då har du kommit rätt. Vi kan till exempel erbjuda flash-enheter, micro-SD-kort och SD-kort från den välkända tillverkaren. Vi kan även förse dig med hårddiskar som interna hårddiskar, externa hårddiskar och Solid State Drives (SSD). Om du vill ha ett skyddande surfplatta eller en slitstark väska till din bärbara dator kan Verbatim också hjälpa dig på rätt väg. Vi erbjuder även deras 3D-skrivare förbrukningsmaterial i flera olika prisklasser, samt ett brett urval av deras populära optiska enheter. Detta är bara några av de Verbatim-produkter vi har och vi lägger ofta till nya produkter från den erkända tillverkaren. Du är också välkommen att kontakta oss om du har några frågor angående nämnden. Hitta din nästa Flash-enhet, din nya optiska enhet eller möjligen din Blu-Ray-media med Verbatim. Ta en titt på hela vårt sortiment här på sidan.

Resultat:
Resultat: 331


loader

Verbatim - Pålitlig kvalitet sedan 1969

Sedan 1969 har Verbatim varit en av de ledande tillverkarna av företagslösningar för datalagring. Med fokus på kvalitet och pålitlighet erbjuder Verbatim högpresterande lagringsmedia för både företag och konsumenter.

Fem funktioner som särskiljer Verbatims lagringsmedia

) Högre livslängd

Verbatims produkter har en längre livslängd än många andra lagringsmedia på marknaden, vilket ger en kostnadseffektiv lösning på lång sikt.

Miljövänlig produktion

Verbatim tillverkar sina produkter med största hänsyn till miljön och har effektiviserat sin produktion för att minska koldioxidavtrycket.

Hög hastighet

Tack vare Verbatims högpresterande teknologi presterar lagringsmedia på en hög hastighet, vilket är särskilt viktigt för företag och personer som behöver store mängder data lagra snabbt och enkelt.

Stor kapacitet

Verbatims produkter erbjuder en högre lagringskapacitet än många andra liknande produkter på marknaden. Därmed kan företag och konsumenter lagra mer data på mindre utrymme, vilket är fördelaktigt ur flera perspektiv.

Innovativt urval

Verbatim tillverkar en mängd olika lagringsprodukter, från enheter i fickstorlek till mer komplexa externa enheter. Urvalet av dessa produkter gör det enklare än någonsin att hitta en lösning som passar just dina behov.

För företag och konsumenter som behöver pålitliga och högpresterande lagringsmedia är Verbatim ett självklart val. Med en stor mängd produkter och hög kvalitet är det lätt att förstå varför företaget blivit en så respekterad aktör i branschen.