På den här sidan kan du ta en närmare titt på vårt utbud från den populära tillverkaren Videotec. Om du behöver några speciella tillbehör för webb- och nätverkskameror är det här platsen för dig. Det välkända varumärket erbjuder även pålitliga övervakningskameror, samt utrustning för projektorer – allt till skarpa priser. Om detta låter som något för dig, ta en titt på sidan här. Du kan säkert också hitta det som passar dig och dina behov bland vårt sortiment från Videotec. Vi uppdaterar regelbundet vårt sortiment med nya spännande varor, så att du får den bästa utrustningen och hårdvaran när du handlar här på Fcomputer.

Resultat:
Resultat: 17


Videotec - Professionell videoutrustning

Videotec är en ledande tillverkare av professionell videoutrustning med huvudkontor i Italien. Företaget har mer än 30 års erfarenhet av att tillhandahålla avancerade lösningar för övervakning och videoinspelning för olika sektorer, från väg- och järnvägstransporter till industri och stadsmiljöer.

Väderbeständig kamera för tuffa utomhusmiljöer

Videotecs väderbeständiga kameror är idealiska för övervakning av kritiska utomhusområden där det ställs höga krav på skydd mot väder och vind. Kamerorna är utformade för att klara av extrema förhållanden och kan anpassas efter olika applikationer.

IR-kameror för nattövervakning

Videotecs IR-kameror ger enastående prestanda när det gäller nattövervakning, med högkvalitativ bildåtergivning och ett brett synfält även under svåra ljusförhållanden. Dessa kameror passar perfekt för användning i miljöer med begränsad belysning.

PTZ-kameror i högsta kvalitet

Videotecs Pan Tilt Zoom (PTZ) kameror ger utomordentliga prestanda när det gäller områdesövervakning med hög upplösning, och kan snabbt drivas på avstånd från en kontrollstation. Dessa kameror är idealiska för användning i krävande miljöer där högsta möjliga bildkvalitet krävs.

Integrerade lösningar för övervakning av fordon

Videotecs integrerade lösningar för övervakning av fordon ger pålitlig och högkvalitativ videoinspelning för alla typer av fordon, från lastbilar och bussar till järnvägsvagnar och flygplan. Dessa lösningar är särskilt utvecklade för att klara av krävande miljöer och höga hastigheter.

Videoteknik för stadsmiljöer

Videotecs lösningar för övervakning av stadsmiljöer inkluderar avancerade system för trafikkontroll, säkerhet och beslutsfattande, vilket gör det möjligt att öka säkerheten och förbättra livskvaliteten i städer över hela världen. Dessa lösningar kan anpassas efter specifika miljöer och applikationer och ger en pålitlig och högpresterande övervakningsteknik.