Walk on Water

Walk on Water är märket för dig som vill ha en bekväm och snygg väska för bland annat anteckningsböcker. Vårt utbud består bland annat av ett antal slitstarka och rymliga läderväskor för både bärbara datorer och TV/Hifi-utrustning. Vi kan även erbjuda iPad- och surfplattor till skarpa priser, samt högkvalitativa skyddande smartphonefodral. Det välkända varumärket ligger också bakom fantastiska kameraväskor, så oavsett vilken utrustning du behöver transportera har vi garanterat det du behöver. Ta en närmare titt på alla produkterna nedan, eller kontakta vår kundsupport om du behöver hjälp.

Resultat:
Resultat: 1


Walk on Water - Ledande tillverkare av uppblåsbara SUP-brädor och vattensportutrustning

Walk on Water är en erkänd svensk tillverkare av vattensportutrustning och specialiserar sig på SUP-brädor. Sedan företagets start har de strävat efter att skapa unika och pålitliga produkter som kan användas av allt från nybörjare till erfarna proffs.

Stabil konstruktion

Walk on Water använder endast de mest slitstarka materialen för att skapa sina uppblåsbara SUP-brädor. Tack vare deras konstruktion och teknik, kan brädorna hantera höga hastigheter och tåla hårda stötningar utan att förlora stabilitet.

Optimal design

Walk on Waters uppblåsbara SUP-brädor är designade för att vara så bekväma och användarvänliga som möjligt. Den strategiska placeringen av handtag, fotstöd och D-ringar gör det enkelt för användaren att hålla balansen och ta sig runt i vattnet på ett säkert sätt.

Lätt bärbarhet

En av fördelarna med Walk on Waters uppblåsbara SUP-brädor är att de är lätta att packa och transportera. När brädan inte används kan den enkelt rullas ihop och förvaras i den medföljande väskan. Detta gör det enkelt att ta brädan med dig på semestern, till stranden eller på en båtutflykt.

Multifunktionalitet

Walk on Waters produkter kan användas för en mängd olika vattensporter inklusive SUP, kajaking och paddling. Deras produktutbud inkluderar också några av de mest nyskapande vattensportleksakerna på marknaden idag som kommer att sätta en extra krydda på din dag på vattnet.

Svensktillverkade

Walk on Water är ett stolt svenskt företag som tillverkar produkter av högsta kvalitet. De har ett team av skickliga hantverkare som arbetar med fokus på detaljer för att säkerställa att varje produkt är tillverkad till högsta standard med hållbarhet och kvalitet i fokus.