WatchGuard

På denna sida hittar du hela vårt utbud från WatchGuard som om någon förstår sig på vacker design och funktionalitet. Om du till exempel letar efter en trådlös åtkomstpunkt, eller kanske en speciell brandväggsprodukt, så har du definitivt kommit till rätt ställe. Den populära tillverkaren står bakom ett brett utbud av lösningar för nätverkssäkerhet och vi är därför glada över att kunna erbjuda våra kunder ett brett utbud. Vi uppdaterar löpande vårt sortiment med nya spännande produkter och du kan förmodligen hitta den som passar dina behov och önskemål bäst. Hitta din nästa produkt från WatchGuard precis nedan.

Resultat:
Resultat: 1


WatchGuard – En Ledande IT-Säkerhetsleverantör

WatchGuard är en ledande leverantör inom IT-säkerhetslösningar. Företaget grundades 1996 och har sedan dess fokuserat på att skydda små och medelstora företag från cyberattacker. WatchGuard erbjuder en bred portfölj av IT-säkerhetsprodukter och tjänster som inkluderar brandväggar, nätverkssäkerhet, trådlös säkerhet, säkerhetstjänster och autentisering.

Avancerad Trådlös Säkerhet

WatchGuards trådlösa säkerhetssystem hanterar alla nätverksadministratörs utmaningar. Säkerhet är alltid en prioritet när det kommer till trådlösa nätverk och WatchGuard erbjuder krypterade VLAN över Wi-Fi, rogue AP-upptäckt samt skydd mot trådlösa hotspots.

Flexibla Brandväggar

WatchGuard erbjuder en mängd olika brandväggar som är anpassade för små företag och företag med medelstora verksamheter. Deras brandväggar har ett användarvänligt gränssnitt, enkel hantering och förbättrar nätverkets säkerhet.

Säkerhet i Molnet

Företagets molnlösningar hjälper företag skydda sina data och nätverk då all data lagras på molnet. Detta säkerställer att data inte förloras eller skadas vid cyberattacker.

Säkerhet för Fjärraccess

WatchGuard erbjuder en säker accesslösning som gör det möjligt för företag att arbeta smidigt på distans. Om en anställd använder en offentlig WiFi-hotspot på resan eller är borta från kontoret kan man enkelt och säkert komma åt nätverket som är skyddat av en WatchGuard-lösning.

Trådbunden Säkerhet

WatchGuard erbjuder också kabelanslutna säkerhetslösningar för att skydda företagets nätverk utifrån. Deras lösningar minskar de säkerhetsrisker och sårbarheter som föreligger vid användningen av trådbundna nätverk och kan skydda företagets data från cyberattacker och andra säkerhetsproblem.