Resultat: 6
Resultat: 6


loader

SteelSeries Apex Pro FAQ

Vad är skillnaden mellan SteelSeries Apex Pro och Apex Pro TKL?

SteelSeries Apex Pro är en fullstor tangentbord med numeriskt tangentbord medan Apex Pro TKL saknar numeriskt tangentbord och är mindre i storlek.

Vad är OmniPoint-switchar på Apex Pro?

OmniPoint-switchar ger användaren möjlighet att justera tangentens aktiveringspunkt efter eget behag, vilket gör tangentbordet mycket anpassningsbart.

Kan Apex Pro fungera utan SteelSeries Engine-programvara?

Ja, tangentbordet fungerar som ett vanligt tangentbord utan att ha SteelSeries Engine-programvaran installerat. Men med programvaran kan man anpassa tangentbordets alla funktioner.

Vilka färger går tangentbordsbelysning att anpassas till?

Tangentbordsbelysningen går att anpassas till över 16,8 miljoner olika färger med hjälp av SteelSeries Engine-programvara.

Kan jag använda tangentbordet till både PC och Mac-datorer?

Ja, tangentbordet fungerar på både PC och Mac-datorer.

Anpassa ditt spel med SteelSeries Apex Pro

Med SteelSeries Apex Pro kan du anpassa tangentbordet efter ditt eget behag och behov för att skapa det ultimata speltillbehöret. Genom att använda OmniPoint-switcharna kan du välja att ha snabbare aktiveringspunkter eller längre tangenttryckningar.

Tangentbordsbelysningen går att anpassa till en mängd olika färger så att du kan matcha färgtemat med ditt spel eller välja färger som ger dig en lättare överblick över tangenterna i spelet.

Apex Pro erbjuder en full storlek layout med numeriskt tangentbord vilket ger extra fördelar för dig som gillar att spela simuleringar eller använder tangentbordet för mer än bara spel.

Exceptionell prestanda med SteelSeries Apex Pro

Den högkvalitativa tekniken som används i SteelSeries Apex Pro ger exceptionell prestanda och snabb respons på tangentbordsanvändning. Tangenterna är optimerade för att ge en lätt och snabb känsla när de används så att du kan reagera snabbt och effektivt i ditt spel.

Tangentbordet har en hållbar konstruktion och är utrustat med en kabel som har en längd på 2 meter vilket ger dig gott om utrymme att röra dig när du spelar. Detta gör det till det perfekta valet för dig som vill ha en anpassningsbar och pålitlig produkt.

Med SteelSeries Engine-programvaran kan du enkelt justera tangentbordets alla funktioner, vilket gör det till en perfekt tillbehör för professionella spelare, eller för den som vill ha full kontroll över spelupplevelsen.