Resultat: 1
Resultat: 1


loader

SteelSeries Apex Pro Mini FAQ

Vilka switchar kan jag välja mellan på SteelSeries Apex Pro Mini?

Du kan välja mellan OmniPoint-switchar, som har inställbar aktiveringspunkt, och Röda mekaniska switchar.

Kan jag anpassa tangenternas RGB-belysning?

Ja, med SteelSeries Engine-programvaran kan du anpassa tangenternas RGB-belysning precis som du vill ha den.

Vilka spel kan jag använda SteelSeries Apex Pro Mini till?

SteelSeries Apex Pro Mini fungerar med alla spel som stödjer tangentbord eller andra inmatningsenheter.

Vad är storleken på SteelSeries Apex Pro Mini?

SteelSeries Apex Pro Mini har en kompakt design som är perfekt för spelare som vill ha ett mindre tangentbord. Det är 60 % av storleken på ett vanligt tangentbord.

Finns det en handstöd att köpa till SteelSeries Apex Pro Mini?

Ja, SteelSeries säljer en separat handstöd som passar perfekt till Apex Pro Mini och ger extra komfort under längre spelsessioner.

SteelSeries Apex Pro Mini: Mindre tangentbord för hög prestanda.

SteelSeries Apex Pro Mini är ett mekaniskt gamingtangentbord som är speciellt utformat för gamers som vill ha ett mindre tangentbord utan att kompromissa på prestanda eller funktioner. Med OmniPoint-switcharna kan du anpassa aktiveringspunkten och få snabbare svarstid för att bli ännu snabbare i spelet.

Design och prestanda i världsklass

SteelSeries Apex Pro Mini har en minimalistisk design med en diskret RGB-belysning på tangenterna som gör att du kan anpassa tangentbordet efter din personliga smak. Tangenterna har en slitstark konstruktion som tål både hårdföra spelsessioner och vardagsanvändning. Med det lilla formatet är Apex Pro Mini också ett perfekt tangentbord att ta med sig på resan.

SteelSeries Apex Pro Mini: Få ut det mesta av ditt spel.

Med SteelSeries Apex Pro Mini kan du anpassa tangentbordets prestanda precis efter dina behov. Med funktioner som anpassningsbar RGB-belysning och individuellt programmerbara tangenter kan du skapa optimala inställningar för att få ut det mesta av ditt spel. Detta gör Apex Pro Mini till ett perfekt val för seriösa spelare och gamingentusiaster.